Terhesség elején előfordulhat olyan, hogy megjön a mensi de alig van, alig pár csepp egész nap?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 15:07
1/4 anonim válasza:
Szia!
Anyukám majdnem az egész terhessége alatt menstruált, mondjuk neki olyan volt mint terhesség előtt. :) A kicsi vérzés normálisnak számít, de ha erős hasgörcsöd is van, akkor keresd fel az orvost.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :) még nem vagyok biztos a terhességben, most kellene megjönnie, csak alig-alig akar, pár csepp van és kész, meg amúgy is vannak "hülye" tünetek :D
2009. szept. 27. 15:25
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is pár csepp volt 2-szer délelőtt, aztán semmi, 2 nap múlva pozitiv lett a tesztem.
Most 9 hetes kismama.
Legyen a vágyad szerint!:)
4/4 anonim válasza:
én most írtam ki egy kérdést! Én pozitívat teszteltem tegnap
ma fáj a hasam és van pár csepp barnázásom és én sem értem hogy ilyenkor mi van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!