Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség alatt ha megjön...

Terhesség alatt ha megjön akkor az csak nagyon kevés?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt nem jön meg. Ha vérzés, barnás folyás van, akkor az általában gond, de nem feltétlenül baj.
2010. nov. 27. 09:21
 2/3 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy te hogy vagy ezzel, de nekem ugyanez a gondom h 36 napra jött meg és 18. körül volt peteérésem és együtt is voltunk a párommal ebben a pillanatban, de nekem is megjött, de nem ugy ahogy szokott lenni:S az első nap rendes vérzésem volt de a 2-3-ill. 4 napon szinte csak érfoltom volt. sőt a 4. napon csak egy kis barnázgatás, és nekem 5 napig szokott tartani és 4 napig egyfolytába vérezni szoktam:S viszont a hőm az leesett, ugyhogy nem tudom h mi lehet most:S mesélj magadról veled mi a szitu?
2010. nov. 27. 10:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia hát velem az van,hogy nekem volt egy kis barna folyásom aztán rá egy hétre pedig megjött a mensim. Szertinted lehetek így terhes? Nem szeretnék az lenni :S De amúgy mostanában reggel úgy szédülök,de nem biztos,hogy azért.Lehet csak a vérnyomásom alacsony.
2010. nov. 28. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!