10,12 TSH értékkel kizárt a teherbeesés?
Az enyem 1,9 es erre azt mondta a dokim, hogy meg nincs akkora gond. Jonni fog a kisteso!
A tied iszonyat magas! Doki nem mondott ra semmit?
Nem autoimmun eredetű a pajzsmirigy alulműködésed? Mert akkor sajnos ahogy pusztul a pajzsmirigy, úgy kell emelni a gyógyszeren. Én is 25-ről kezdtem és már 100-nál járok, de a doki szerint nem kizárt, hogy 125 lesz az adagom.
Van erre több gyógyszer is, Letrox, euthyrox, L-thyroxin, stb. A hatóanyag elvileg ugyanaz, de mégis az egyik barátnőmnek az egyik nem volt jó, a másik pedig szépen beállította neki a TSH-t. Nem értem, hogy lehet ez, de van ilyen ezek szerint. Esetleg kérdezz rá a dokidnál, hogy van-e értelme gyógyszercserének. Lehet, hogy számítanak a segédanyagok is a felszívódásban? Nem tudom, de egy próbát megér.
Előbb rendbe kell tenni a pajzsmirigyed és csak utána próbálkozzatok babával.
Sok sikert.
Nekem 1,9 re adott Letrox-ot a doki, két hét alatt már hatott. És megérkezett a babó is :)
Mindenképpen lejjebb kell vinni azt az értéket, ha gyermeket szeretnétek.
És nyomon is kell követni, mert ha emelkedik vetéléshez vezet.
Van aki négyszer vetélt el, mire rájöttek, hogy csak gyógyszert kell szednie erre, és a köv. babánál semmi gond sem volt.
Sok sikert!
Bocs előző vagyok--> kérdezz rá a letrox-ra, mert előfordul, hogy nem megfelelően reagálsz arra gyógyszerre.
De nem vagyok orvos, csak okoskodom :(
Ez őrülten magas. :(
Én Letrox-ot szedek, napi felet és 3-ról levitte 1 alá 3 hét alatt.
1 körül kell lennie a babához.
Menj vissza az orvoshoz, szerintem a Letrox segíteni fog neked is, ha váltotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!