Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10,12 TSH értékkel kizárt a...

10,12 TSH értékkel kizárt a teherbeesés?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Az enyem 1,9 es erre azt mondta a dokim, hogy meg nincs akkora gond. Jonni fog a kisteso!

A tied iszonyat magas! Doki nem mondott ra semmit?

2013. ápr. 29. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:
jó endo doki simán orvosolja a problémát, és lehet is babád!
2013. ápr. 29. 12:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Szedek rá gyógyszert euthyrox 100-at, de valahogy mindig emelni kell az adagot,mert megy fel a Tsh-m :( 21 éves vagyok és rettenetesen el vagyok keseredve..ha most ilyen rossz mi lesz később? :(
2013. ápr. 29. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem autoimmun eredetű a pajzsmirigy alulműködésed? Mert akkor sajnos ahogy pusztul a pajzsmirigy, úgy kell emelni a gyógyszeren. Én is 25-ről kezdtem és már 100-nál járok, de a doki szerint nem kizárt, hogy 125 lesz az adagom.

Van erre több gyógyszer is, Letrox, euthyrox, L-thyroxin, stb. A hatóanyag elvileg ugyanaz, de mégis az egyik barátnőmnek az egyik nem volt jó, a másik pedig szépen beállította neki a TSH-t. Nem értem, hogy lehet ez, de van ilyen ezek szerint. Esetleg kérdezz rá a dokidnál, hogy van-e értelme gyógyszercserének. Lehet, hogy számítanak a segédanyagok is a felszívódásban? Nem tudom, de egy próbát megér.

Előbb rendbe kell tenni a pajzsmirigyed és csak utána próbálkozzatok babával.

Sok sikert.

2013. ápr. 29. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem 1,9 re adott Letrox-ot a doki, két hét alatt már hatott. És megérkezett a babó is :)

Mindenképpen lejjebb kell vinni azt az értéket, ha gyermeket szeretnétek.

És nyomon is kell követni, mert ha emelkedik vetéléshez vezet.

Van aki négyszer vetélt el, mire rájöttek, hogy csak gyógyszert kell szednie erre, és a köv. babánál semmi gond sem volt.

Sok sikert!

2013. ápr. 29. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Bocs előző vagyok--> kérdezz rá a letrox-ra, mert előfordul, hogy nem megfelelően reagálsz arra gyógyszerre.

De nem vagyok orvos, csak okoskodom :(

2013. ápr. 29. 15:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez őrülten magas. :(

Én Letrox-ot szedek, napi felet és 3-ról levitte 1 alá 3 hét alatt.

1 körül kell lennie a babához.

Menj vissza az orvoshoz, szerintem a Letrox segíteni fog neked is, ha váltotok.

2013. ápr. 29. 16:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Most megyek 8.án remélem a 100as már levitte...utoljára volt 10,12,ekkor kaptam a 100asat :/ viszont decemberben 50set szedtem meg, akkor volt 7,02 es azt mondta, hogy ha teherbeesnék azonnal menjek vissza..akkor meg nem akartunk babat..ezert nem torodtem vele..viszont az is sok meg a babához,akkor miert nem mondta? :/ pedig nagyon jo hiru orvos...
2013. ápr. 29. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! nekem szeptemberben 8.5 volt a TSH. Letroxot kaptam, előbb felet , most másfélnél tartok, igaz volt egyszer azóta egy 2,3 TSH-m de akkor emeltek rajta és most mentem vissza és megint 4,5 volt. Azt mondta a doki, hogy ne is számítsak rá hogy terhes leszek! Épp a 3 inszemen voltunk túl már akkor. Tegnap derült ki az eredmény és lám csodák csodájára amikor nem is számítottunk rá sikerül! Igaz még nem akarom elkiabálni, ez tegnap derült ki. De azt mondta a doki ez a TSH nagyon sok és lejjebb kell tornázni valahogy! Érdemes lenne mielőbb rendezni ezt neked is ha babát szeretnétek!
2013. ápr. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!