Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A ciklus 14. napjára kaptam időpontot a nőgyógyászhoz. Babát szeretnénk és ha egy mód van rá, nem akarnám elszalasztani a hónapot. Szerintetek ha előtte nap (mondjuk nem este) vagyunk együtt, az jelent vmilyen gondot a másnapi vizsgálatnál? Eddig vizsgálat előtti nap nem szoktunk együtt lenni, de most a baba miatt jó lenne. Ti mit tennétek?2013. ápr. 28. 15:41
1/3 anonim válasza:
Nem gond, az orvos azt akarja tudni, hogy megért-e a petesejt, csak azt fogja nézni, egyebet nem fog :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi gond, ha előtte együtt lesztek. Reggel gondolom úgyis megmosakszol a vizsgálat előtt, én szoktam vinni törlőkendőt, és ott a WC-ben még megtörlöm magam, szerintem nem lehet gond Nálad sem ebből. :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. ápr. 29. 08:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!