Érdemes lenne tesztelnem? Mi lehet ez az érzés?
Figyelt kérdés
Jövőhét csütörtökön kellene megjönnie a menstruációmnak. A párommal az előző mensim után kb egy héttel voltunk együtt 2 alkalommal védekezés nélkül, azóta nem. Napok óta görcsölget a hasam, teljesen tágnak érzem magam, de nem mindig, csak amikor előjön. Van, hogy hányingerem van reggel de van amikor este. Ez is csak pár napja van. Nem sok esélyt látok rá, hogy teherbe estem, de nem tudom.2013. ápr. 29. 10:43
1/3 sarah23 válasza:
csütörtök péntek tesztelj 1et elsö pisiböl hamarabb nincs értelme
2/3 anonim válasza:
kb a 6. heten jelennenek meg a tunetek...
Bar hasonlo helyzetben vagyok, kb 1 heten belul meg kene jonnie, gorcsolok, kivanos vagyok, egyfolytaban ehes, erzekeny a mellem, viszonylag hangulatingadozasom is van, de tudom, hogy nem lehetek terhes, mert igazabol vedekezunk, de elofordult, hogy gumi lekul is csinaltunk 1-2 dolgot, es nem kizard, hogy kerult a huvelyembe is :s
Mindemellett tudom, hogy nem lehetek terhes, eleg kis eselyt latok a magam reszerol...
Tesztelj ha nem jonne meg.
3/3 anonim válasza:
Ha tuneteid vannak csinálj tesztet. Nekem meg volt a menzeszem mikor mar rég hetes terhes voltam,es a tuneteim is 7 héten jelentkeztek. Mar 8 hetes terhes voltam mikor megtudtam h az vagyok. Es tobb lanytol is hallotam hogy menstrualt mikor mar terhes volt. Csinálj tesztet mindenkép. Bar mástol is lehetnek hányingered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!