Peteérés után "mindjárt megjön" érzés lehetséges?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy baratnomnek április 2.-an jött meg. 7 napig tartott majd mi a mensi utani ötödik napon voltunk egyutt. Az április 13. Átlag 31 napos ciklusai vannak.Április 18-24 panaszkodott hogy faj a bal petefeszeknel illetve a hasa. Lehet ez ovulacio vagy mar beagyazodas? Április 25.-én nagyon fájt neki egésznap a jobb oldala. Lehet hogy csak a levegő szorult be vagy azon az oldalt szabadult ki a pete? Illetve Április 25.-én mindjárt megjön érzése volt. Lehet ez ovulációs folyamat? Vagy akár ez már a beágyazodás is lehet? Május 3.-án kellene hogy megjöjjön neki. Áprlis 13.-án voltunk együtt de nem élveztem elbenne hanem csak elsőnek az óvszert fordítva kezdte feltenni és utána megfordítottuk. Előtte szárazra levolt törölve a nemiszervem. De mégis benne van a pakliban hogy miközben fordítva kezdte rátenni egy egészen kicsi rajta maradt az óvszeren. Naptár szerint 19.én kellett volna ovulációnak lenni-e de ha még akkor is volt. Akkor 7nap alatt simán elhalnak a spermiumok nem? 13-19 között.
Köszönöm a válaszokat
Elsősorban nem kell a "barátnő" nevében írni, ez egy anonim oldal!
"voltunk együtt de nem élveztem elbenne hanem csak elsőnek az óvszert fordítva kezdte feltenni és utána megfordítottuk. Előtte"
Nekem ismígy kezdődött a várandósságom! Mensi előtt 1 és fél héttel, mindjárt megjön érzés!
Tulajdonképpen, ha gumit használtatok és jól használtátok kevés esélye van a teherbe esésnek!
És igen, lehet a peteérést érezte! Én is így éreztem meg, hogy mikor van peteérésem!
18+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!