Clostylbegit ciklus 9. napján. Mikor van peteérés tőle?
A ciklus 5.napján kezdtem el szedni a clostylbegitet,ma van a 9.napon.Holnap megyek uh-ra.Szerintetek mikor van tőle peteérés?Van valakinek tapasztalata róla?Mióta szedem fájogat a hasam és a derekam.Amúgy polycisztás a petefészkem,de az utóbbi időben jók voltak az uh-im meg a laborom is csak éppen peteérésem nem volt.
Előre is köszi a segítséget.
Nekem az 1. Clostys hónapomban 5. napon kezdtem szedni és a 14. napon volt PÉ.
A 2. hónapban a 3. napon kellett elkezdenem és a 12. napon volt PÉ.
Sajnos baba nem lett belőle.
Szia!
Köszi szépen a választ.Sajnálom,hogy nem lett baba.Neked mi miatt kellett szedned?Ha volt tőle peteérésed miért nem lett baba?Nem termékenyült meg?Vagy valami más miatt?
Én is az 5. napon kezdtem, és nekem a 19. napon volt peteérés. A 3. ilyen hónapban sikerült a baba.
üdv,
5 hetes kismama
Szia!
Gratulálok a babához.Remélem nekem is összejön előbb vagy utóbb,de inkább előbb :).Holnap remélem minden jó lesz az uh.-n
Köszi.
2. válaszoló!
Köszi szépen aranyos vagy.Hát sajna ma semmi.Elelgem lett a Tarjáni orvosokból is.Most az mondják túl kicsi a méhem.Elmegyek inkább Pestre mer 3,5 éve semmi eredményem sincsen.Szerinted a Szent János kórház jó?Oda gondoltam menni.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!