Korai volt még tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
Kb egy hete voltunk együtt a párommal és csak megszakításos módszerrel védekeztünk. ( Októberben hagytam abba a tablettát ) A menstruációm eddig napra pontosan megjött azóta. Tegnap kellett volna megjönnie. Csináltam tesztet, negatív lett. Ennyi idő után ki tudja mutatni a teszt?2013. ápr. 26. 20:55
1/5 anonim válasza:
Aktus után is leghamarabb két héttel. Nem is peteéréskor voltatok együtt, illetve megszakítottátok az aktust. Elég kicsi az esély.
2/5 anonim válasza:
Ha tegnap kellett volna megjönie és 2 hete voltatok együtt, akkor pont peteérésed volt!
Esély megvan,de kevés
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2013. ápr. 26. 21:33
4/5 anonim válasza:
Egy hete voltatok együtt,szóval nem valószínű hogy peteéréskor. Én nem gondolnám,hogy terhes vagy nekem nem lett baba 3 év megszakítás mellett!!!!! De azért ha nem jön meg csinálj egy tesztet egy hét múlva,mert ha addig nem jön meg,akkor tuti van valami (nem feltétlen terhesség). Addig meg csak felesleges pénz kidobás.
5/5 A kérdező kommentje:
De peteéréskor is voltunk együtt. Bár akkor is megszakítással. Egy hónapja végeztek rákszűrést az negatív,de írtak fel Klion-d-t ami nem használt majd Gyno-Pevaryl-t. Lehetséges ,hogy ezek is megbolygatták a ciklusomat? Az utóbbit másfél hete használtam 3 napon át.
2013. ápr. 27. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!