Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet? Több mint egy hetet...

Mi lehet? Több mint egy hetet késett, biztos voltam benne hogy babás vagyok, igaz tesztet nem mertem csinálni, de soha nem szokott késni!

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy a munkától vagyis hogy 10kg-ot emelgetek elvetélhettem-e ha egyáltalán az voltam,mert ma reggelre megjött:( Tapasztalatok?????
2013. ápr. 1. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Az, hogy soha nem késett, az nem azt jelenti, hogy nem kerülhetsz bele egy olyan helyzetbe, egy olyan korszakban, ami esetleg feszültséggel telibb, mint addig és ettől meg simán késik. Vagy akár hormonális dolgok is befolyásolhatják, ami meg megint csak a múlt hónapban nem volt, most meg van. Vagy betegség miatt is késhet.

Mellesleg ezért nem kell félni a teszttől, én nem is értem, hogy miért kell ettől félni. A teszt csak a valóságot mutatja, de nem a teszten múlik. Ha valaki terhes, akkor az, ha meg nem, akkor meg nem az. Nem a teszten múlik. Viszont ha most mondjuk az lettél volna és csináltál volna tesztet, ami kimutatja, akkor esetleg az orvosok tehettek volna óvintézkedéseket, így meg esély sem volt rá.

Amúgy szerintem nem voltál terhes, csak simán késett, most meg megjött.

Legközelebb meg csinálj tesztet, ha ilyen helyzetbe kerülsz.

Mert vannak akiknek semmi gondjuk egész terhesség alatt, de vannak akiknél egy 10 kg-os súly egyszeri megemelése is vetélést okoz.

2013. ápr. 1. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ez most történt, akkor egy teszt még most is mutatja, ha baba volt. Sajnálom, de én nem tudnám ezt csinálni. Főleg, ha még soha nem késett. Én megbizonyosodnék róla, mi történt.
2013. ápr. 1. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!