Ti láttok valamit ezen a teszten?
Babát szeretnénk, ezért kb. fél éve vezetem a hőm. Eddig minden hónapban a 15. napon volt ovum, 16. napra mindig felment a hőm. Most vagyok a 18. napon, de semmi. A cover line 36,5-nél szokott lenni. Holnap szülinapi buliba megyünk, ezért a biztonság kedvéért csináltam egy 25-ös tesztet, amit párom negatívnak lát, de szerintem van ott valami.
Köszönöm a biztató szavakat, de nem vagyok babás. Ma reggel első pisiből megcsináltam a másik tesztet, és csont negatív. Mivel a hőm még mindig nem nő, viszont fáj a hasam, arra tippelek, hogy nem repedt meg a tüszőm. Egyszer már jártam így pár éve, és akkor majdnem 3 hetet késett a menzeszem.
Szép napot mindenkinek! :)
Most milyen tesztet hasznaltal?
Sajnalom. Pedig az elso teszt csikos...
Kedves kérdező!
Ha a teszt pozitív volt akkor az pozitiv volt!Ezt olyan sokan nem bírják felfogni,ehelyett szidják a tesztet!Az első teszted pozitív volt ami azt jelenti hogy elkezdődött termelődni a hcg.Valószínüleg korai un."kémiai terhesség" volt ami felszívódott....vagy nem,ezt majd csak akkor tudod meg ha megjön.Hidd el tapasztalatból írom.3 éve szeretnénk babát,most kezdtem el a gyógyszeres kezelést amitől sikerült a 2.hónapban pozitivat tesztelni a 10.dpo-n,túl korán volt de legalább tudom hogy sikerült csak kevés volt a progeszteron szintem.3 év alatt először lett poziti a tesztem,és nem szidom hogy jajj de szar...stb.Nem a teszt a hibás hanem az hogy nem marad meg néha(söt elég sokszor) a korai terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!