Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok valamit ezen a teszten?

Ti láttok valamit ezen a teszten?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, ezért kb. fél éve vezetem a hőm. Eddig minden hónapban a 15. napon volt ovum, 16. napra mindig felment a hőm. Most vagyok a 18. napon, de semmi. A cover line 36,5-nél szokott lenni. Holnap szülinapi buliba megyünk, ezért a biztonság kedvéért csináltam egy 25-ös tesztet, amit párom negatívnak lát, de szerintem van ott valami.

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 26. 08:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Teszted pozitív,párodat küldd el szemészeti kivizsgálásra! :D Boldog babavárást igy halkan :)
2013. ápr. 28. 19:37
 32/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat, de nem vagyok babás. Ma reggel első pisiből megcsináltam a másik tesztet, és csont negatív. Mivel a hőm még mindig nem nő, viszont fáj a hasam, arra tippelek, hogy nem repedt meg a tüszőm. Egyszer már jártam így pár éve, és akkor majdnem 3 hetet késett a menzeszem.

Szép napot mindenkinek! :)

2013. ápr. 30. 06:57
 33/40 anonim ***** válasza:

Most milyen tesztet hasznaltal?

Sajnalom. Pedig az elso teszt csikos...

2013. ápr. 30. 07:03
 34/40 A kérdező kommentje:
Dupla Gabrielt (25-ös) vettem, 3 napja csináltam meg az elsőt, és ma a másodikat. Mindkettő negatív lett.
2013. ápr. 30. 07:09
 35/40 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom. A Gabrielrol nincsenek jo tapasztalatok, bar en nem hasznaltam, csak amit itt olvasgatok... De ha tenyleg megjon, akkor az uj honap uj lehetoseg lesz!
2013. ápr. 30. 09:45
 36/40 A kérdező kommentje:
Én is olvastam róla mindenfélét. Egyesek istenítik, hogy milyen jó, mások meg arról beszélnek, hogy más tesztekkel ellentétben ez mutatta ki a legkésőbb a terhességet, és ez volt a leghalványabb. Már csak azt nem értem, hogy akkor mitől görcsöl már több, mint egy hete a hasam. Nem akarok már megint a nőgyógyásznál kikötni mindenféle ürüggyel...
2013. ápr. 30. 10:51
 37/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha a teszt pozitív volt akkor az pozitiv volt!Ezt olyan sokan nem bírják felfogni,ehelyett szidják a tesztet!Az első teszted pozitív volt ami azt jelenti hogy elkezdődött termelődni a hcg.Valószínüleg korai un."kémiai terhesség" volt ami felszívódott....vagy nem,ezt majd csak akkor tudod meg ha megjön.Hidd el tapasztalatból írom.3 éve szeretnénk babát,most kezdtem el a gyógyszeres kezelést amitől sikerült a 2.hónapban pozitivat tesztelni a 10.dpo-n,túl korán volt de legalább tudom hogy sikerült csak kevés volt a progeszteron szintem.3 év alatt először lett poziti a tesztem,és nem szidom hogy jajj de szar...stb.Nem a teszt a hibás hanem az hogy nem marad meg néha(söt elég sokszor) a korai terhesség.

2013. ápr. 30. 11:04
 38/40 anonim ***** válasza:
Szóval a sok éves tapasztalat eredményeként az én véleményem az hogy ha terhes vagy akkor tesztelhetsz te akármilyen hcg tesztel...az bizony pozitiv lesz! :)
2013. ápr. 30. 11:06
 39/40 anonim ***** válasza:
Viszont a hőgörbéd nem jó,leesett a hő,sajnos mintha az enyémet látnám.pozitiv teszt,utána leesett hő,eszméletlen görcsök,ami a lábamig hatolt....ezt éreztem.Aztán 2 pozi után egy negativ és meg is jött.
2013. ápr. 30. 11:09
 40/40 A kérdező kommentje:
A görcseim nem erősek, és már jó ideje tart, de csak tompán érzem. A teszttel kapcsolatban sem úgy értettem, hogy szapulják (vagy azt mondják, hogy silány), hanem hogy sokaknak később mutatta a babát, mint a többi hasonló érzékenységű teszt :) Sejtettem, hogy nem vagyok terhes ilyen görbével, ami igazából nem is görbe, hanem egy cikkcakkos valami :) És sajnálom, ami veled történt, sajnos én is jártam így...
2013. ápr. 30. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!