Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok valamit ezen a teszten?

Ti láttok valamit ezen a teszten?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, ezért kb. fél éve vezetem a hőm. Eddig minden hónapban a 15. napon volt ovum, 16. napra mindig felment a hőm. Most vagyok a 18. napon, de semmi. A cover line 36,5-nél szokott lenni. Holnap szülinapi buliba megyünk, ezért a biztonság kedvéért csináltam egy 25-ös tesztet, amit párom negatívnak lát, de szerintem van ott valami.

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 26. 08:02
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok! Köszönöm! :D Amúgy ez volt a legolcsóbb teszt a patikában, már a nevére sem emlékszem :)) Holnap valami jobbat veszek, és bármi lesz az eredmény, jelentkezem :)
2013. ápr. 26. 15:10
 22/40 anonim ***** válasza:

nem is értem hogy nem látta a párod,már először :)))hisz ez tényleg csíkos, semmi féleképen ne igyál már azon a szüli napi bulin,a holnap tesztről is rakj majd fel képet!

Drukkolok,hogy azon a párod is egyből lássa a csíkot!!!

2013. ápr. 26. 16:40
 23/40 anonim ***** válasza:

ez a teszt full pozitív,az enyém halványabb volt

az eredménye bent alszik a szobában :)

2013. ápr. 26. 17:30
 24/40 A kérdező kommentje:
Tegnap egész nap rohanásban voltunk a párommal, így a helyi patikába tudtam beugrani zárás előtt pár perccel. Csak egy féle 10-es teszt volt, 2000 Ft-os, és talán lesz, aki megkövez érte, de drágálltam a saját pénztárcánkhoz. Így vettem egy dupla Gabrielt (25-ös), és megcsináltam az egyiket. Negatív... A másikon még mindig látszik a csík 3 méterről is, így tuti, hogy nem fogok inni a buliban egy kortyot sem (kedvem se lenne), de azért kicsit elkenődtem :( Köszi a drukkokat! :)
2013. ápr. 27. 06:35
 25/40 anonim ***** válasza:

Ne kenodj el!! Kicsit probald a temat felretenni, es kb kedden lodd el a masik 25-oset! ;-)

Es kovezzen meg engem is barki: ha megiszol egy pohar bort nem lesz semi baja, Teged meg segit kicsit lazitani, ha mar ilyen sokat kell varnod...

2013. ápr. 27. 08:04
 26/40 A kérdező kommentje:
:)
2013. ápr. 27. 08:16
 27/40 anonim ***** válasza:
Valami biztosan elkezdődött, csak lehet nem most volt itt az ideje, ráadásul mint már mondtam még nagyon nagyon az elején vagy, simán lehet, hogy hónap végén olyan 2 csíkos teszted lesz amit a vak is lát. Ha jól esik tényleg ihatsz egy pár kortyot, nem lesz baj. Bátran táncolj és érezd jól magad, mert ha babás vagy ez lesz egy jó ideig az utolsó bulid, mert szörnyen rosszul elszel mindentől. :D
2013. ápr. 27. 10:21
 28/40 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez nagyon jó! Olyat röhögtünk a párommal a szövegeden :D
2013. ápr. 27. 15:04
 29/40 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én látom a képen a második csíkot! :) Szerintem a Gabriel az egyik legrosszabb teszt! Nekem több tesztről is majd leugrott már a második csík, amikor a Gabrielen alig látszott valami. Nagyon ajánlom a Corax és a Romed teszteket. :)
2013. ápr. 27. 18:26
 30/40 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Megpróbálom majd őket is :)
2013. ápr. 28. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!