Ti láttok valamit ezen a teszten?
Babát szeretnénk, ezért kb. fél éve vezetem a hőm. Eddig minden hónapban a 15. napon volt ovum, 16. napra mindig felment a hőm. Most vagyok a 18. napon, de semmi. A cover line 36,5-nél szokott lenni. Holnap szülinapi buliba megyünk, ezért a biztonság kedvéért csináltam egy 25-ös tesztet, amit párom negatívnak lát, de szerintem van ott valami.
Hidd el nekem, ezer görbét láttam, 8 éve görbézek, a 8.-9.napon megvolt az ovulációd!!!
10-es érzékenységű tesztet vegyél, de első vizeletből csináld, vagy ne igyál 4 órán át és addig ne is pisilj és utána tesztelj!
Jaj, nagyon drukkolok!!!!!!!
Van ott vala(ki)mi! :-)
Nekem a Corax teszt adott eros csikot, amikor pl az x-epil meg kegyetlen halvany volt.
Remélem nem keltek hiú reményeket, de szerintem is két csíkos. :) Már csak gyümölcskoktél mehet holnap! :)
Egyébként az első babám peteérési probléma miatt nem jött össze. Stimulálgattak több-kevesebb sikerrel, és uh-val is néztek. Egy olyan hónapban, mikor az uh szerint a 16. napon (hosszúak a ciklusaim, nem középidőben van pé-m) 3 mm (!!!)-es tüszőm volt, a dokim szerint az a hónap is elúszott, pozitívat teszteltem. Most már 3 éves a kisfiam. Szóval bármi lehet!!
Írjál, ha megvolt a teszt!! Drukk!
én simán látom a 2. csíkot negatív nélkül is!
Gratuli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!