Így nem lehet próbálkozni igaz?
Figyelt kérdés
Eléggé erős nyavaja kapott el, 39 fokos lázam volt tegnap, ma is 38 feletti...torokfájás, végtagfájdalom...szóval mától lehetne próbálkozni, hétfőig, de így ha le is megy a lázam nem érdemes, igaz??OVus fájdalom elkezdődött, de nyákom nincs...a betegség befolyásolja a peteérést??2013. ápr. 26. 07:39
1/3 anonim válasza:
Betegség befolyásolhatja a gyógyszerek is a peteérést, de nem feltétlen, és ha meg is fogan semmi baja nem lesz a magzatnak.
Èn azért nem tudnam, mert betegen semmi kedvem nem lenne szerelmeskedni, mikor minden lyukamon valami takony jön ki.
Mi meg annak ellene vagyunk, hogy azért sexeljünk, hogy gyerek legyen.
2/3 A kérdező kommentje:
természetesen én is úgy gondoltam, ha jobban érzeném magam, mondjuk már vasárnap és hétfőn. És valóban attól félek, hogy így esetleg a gyógyszerektől lehetne valami baja a petesejtnek, aztán a magzatnak...lehet hülyeség!
2013. ápr. 26. 07:50
3/3 petera6 válasza:
Szerintem nem befolyásolja ilyen módon. Vagyis, ha annyira beteg a szervezet, akkor ebben a hónapban a petesejt sem lesz olyan állapotban, hogy megtermékenyüljön. Ezt a részt elintézi a természet szépen.
A nyák nem jelent feltétlen ovu hiányt.
A van kedvetek emiatt nyugodtan lehet próbálkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!