Terhesen menstruálni?
Olvastam olyat, hogy van, akinek az első pár hónapban még megjött. Igaz ez?
Beágyazódáskor bordós vérzés nem jelentkezhet amúgy?
az nem menstruáció, inkább valami gond, persze találsz olyat, aki pont ezért nem is tudta, csak kb. 8-9 hetesen, hogy terhes, de nem normális dolog úgymond.
a beágyazódásos "vérzés" pár csepp csak, inkább barna
Sajnos nekem is megjött... én is nagyon elkeseredtem:(
Engem is nagyon érdekel ez a kérdéskör, mert nagyon sok olyanról hallottam, hogy menstruáltak, de volt baba. Ráadásul én is így születtem meg.
Nekem azt tanácsolták, hogy jövőhéten csináljak egy tesztet azért...
Neked vannak egyéb tüneteid amúgy?
ha az tünetnek számít, hogy nem olyan mint szokott. Vöröses, majdnem barna színű, nem fájnak az izmaim, pedig nagyon szoktak, másképpen, szúrva fájtak a petefészkeim és a méhem is... Meg a derekam majd leszakadt...
Te mit érzel? Amúgy nagyon szeretnék és most nagyon jó hallani, h más is hordott ki így egészséges babát. ;)
4-es vagyok..
Én talán fáradtabbnak éreztem magam mostanában, ráadásul néha pici szurkálást éreztem a hasamba. De ezek szerint csak a testem játszott valami furcsát velem:(
Azért ha elmúlik akkor megcsinálok mégegy tesztet, mert igazából nekem sincsenek erős tüneteim úgymond. Majd Te is írj, hogy mi volt!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!