1 doboz cigi 3 hetes terhesen nagyon megártott?
Leszoktam a dohányzásról pár hónapja. Múlt hétvégén elmentünk ünnepelni, és kivételesen rágyújtottam (se előtte, se utána nem cigiztem), majdnem 1 dobozt elszívtam. Alkoholt nem ittam.
Mint kiderült, akkor már terhes voltam, kb a beágyazódás környékén lehettem. Nem számítottunk a babára, csak pár hóap múlva próbálkoznánk. Nagyon örülünk neki, de nem ártottam neki?? Nagyon aggódom. Nem lesz beteg ettől? Borzasztó lelkiismeretfurdalásom van.
Nem, ha lánc dohányos lennél, azt mondanám hogy most lassan tedd le, minim 2 hét legyen a leszokásig.
Èn koca bagós voltam, és kirugtak a munkahelyemen, leépítést kezdték velem. Elszívtam én is kb 1 doboz cigit. majd haza mentem és eszembe jutott hogy hétvégére vártam a mensimet, hát tesztelek. és terhes voltam. akkor terhes voltam. (nagyon akartunk akkor már gyereket)
elszívtam egy utolsó cigit és onnantól kezdve semmit.
Biztos nem ártottál neki:-)
Én a terhességem 65-6. Hétig nap 5 szálat szívtam, és letettem. Előtte sajnos napi 1 dobozzal szívtam. Elsőre nem sikerültmletenni, de mára már, nem dohányzom:-)
Légy büszke magadra! Boldog baba várást;)
11+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!