Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elképzelhető szerintetek,...

Az elképzelhető szerintetek, hogy IR-ben a sporttól romoljanak a terhelt értékek?

Figyelt kérdés
A terhelt értékeim elég rosszak lettek a legutóóbbi ellenőrzésnél, sokat romlottak alegutóbbihoz képest. A diétát ugyanúgy csinálom, már csak arra tudok gondolni, hogy a sport valamiért nem jó nekem.

2013. ápr. 24. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:
nem, pont a sport (is) segít felhasználni a túl sok inzulint a szervezetednek. Mit sportolsz? Gyógyszert szedsz, vagy csak diéta és sport?
2013. ápr. 24. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnos előfordulnak romlások, sokszor az orvosok sem tudják az okát! Én inkább arra terhelnék hogy a gyógyszer nem a legjobb! Mióta kezelik? Csak mert az elején előfordulhat romlás aztán utána javul! Ismerek olyat aki évek óta kezelve van! Jók az êrtékei aztán utána újra romlik egy idöre, aztán újra javul! Mindent ugyanúgy csinál és mégis! Az orvosok sem értik, mostanában van hogy csak a 0percese magas és sajna emiatt tolódik is a lombikjuk! Szerintem ugyanúgy folytasd az nem lehet hogy a sport túl sok!!
2013. ápr. 24. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
sporttól biztos nem!!!
2013. ápr. 24. 10:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Én sem gondolnám, de nem tudom akkor mi a gond. A diétában változás nincs. Gyógyszert nem szedek most, mert attól is romlott :-(

Az éhogymorim mindig tökéletes. A terhelt pedig hol jobban, hol kevésbé borzalmas.

2013. ápr. 24. 11:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja, kimaradt, hogy aerobikozni járok hetente kb. 3-4x, van, hogy sűrűbben, mér kb. 4-5 hónapja.
2013. ápr. 24. 11:24
 6/9 anonim ***** válasza:
szedtél gyógyszert, és attól is romlott? Nem lehet, hogy a gyógyszer nem volt megfelelő? Én így jártam, gyógyszercsere után oké lett minden
2013. ápr. 24. 11:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Másikat még nam kaptam. De már 5 hónapja nem szedem a régit. Az már szerintem nem kavarhatott be.
2013. ápr. 24. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
elég sokáig szedtem a meforalt, mire kiderült, hogy nekem az nem jó. A dokidat kérdezted már az értékekről (hogy miért nem jók)?
2013. ápr. 24. 13:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon friss a lelet. Még dokival nem beszéltem. De egyébként biztosat nem fog mondani, szerintem csak találgatni tud ő is. Ezért gondoltam, hogy feldobom a kérdést, hátha valaki tapaszalt bármi ilyet. De lehet, hogy csak én működök fordítva. Akkor voltak a legjobb értékeim, amikor még nem is diétáztam, meg nem tudtam az egészről, amióta kezelnek, egyre rosszabb.
2013. ápr. 24. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!