Olyan elképzelhető hogy gumival való védekezésnél lyukas volt a gumi de nem vettük észre, nem tűnt fel? Utána a sötétben nem ellenőrizgettük.
már teszteltél pozit?:)
nekünk egyszer lyukadt ki, de egyből észrevettük, érzésre, nemcsak szemre, ráadásul ugye a "cucc" akkor durván jön kifelé:) illetve utána. egyértelmű volt.
Hát sok minden előfordulhat..mondjuk én még nem jártam így...
Egyik barátnőmnek volt már dolga lyukas gumival, és ő onnan vette észre, hogy mikor ment mosakodni utána, folyt belőle az ondó...utána nézték meg a gumit...
Na hát nem tudom elég ciki...de szóval nekem viszonylag sok nedv termelődik orgazmusnál szóval nem tűnt fel hogy több lenne vagy szóval nem olyan lényegesen több mint mikor védekezés nélkül csináljuk.
Lezuhanyoztam és kész semmi se tűnt fel.
A férjem a sötétben zsepivel lehúzta a gumit és értelemszerűen kidobta neki se tűnt fel semmi.
Igen ma teszteltem halvány pozitivat. Nem vagyok elkeseredve vagy ilyesmi csak nem értem, nem tudom hova tenni.
Hát köszönöm csak elég meredek ha mondjuk azt hiszi vki hogy védekezett aztán mégse (gondolok itt tinikre vagy ahol nem szeretnének már több babát). Én mindig azt hittem, ilyen nem lehetséges.
Mindegy köszi a válaszokat
Ismerős mondta egyszer, hogy állítólag az óvszerek megbízhatósága 97% körül van.
Mondjuk ez nekem kevésnek tűnik, de biztosan nem 100%, csakúgy mint a tablettáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!