Most abbahagyjam a méhpempő szedését?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk. Kb. 3 hete, az előző mensesem előtt kezdtem el szedni, naponta, 1 g-ot. Azért előtte, mert lázas voltam és amiatt elkezdtem, hogy hamarabb meggyógyulhassak abból. Mert tudom, hogy a menses utolsó napján kellett volna csak elkezdenem.
Most 14 napra újra megjött, gyógyszert 3 hete hagytam abba... Most egyértelműen korai, ebben az esetben is hagyjam abba a mensesem alatt és ha vége kezdjem újra, vagy a méhpempő miatt jöhetett meg előbb, vagy mivel nem erre vártam szedjem és hagyjam abba, ha meg kellene jönnie, esetleg szedjem ugyan úgy?
Tanácstalan vagyok, mit gondoltok, hogyan kellene?
2013. ápr. 24. 07:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!