Volt akinek segített a méhpempő teherbeesni? Mit segít az?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 08:58
1/19 anonim válasza:
Én 1,5 hónapig szedtem a méhpempőt és 1 hónappal a szedés után terhes lettem. Bár azt nem tudom, hogy a méhpempő miatt vagy sem, de szerintem érdemes kipróbálni.
2/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) gratulálok a babádhoz! :) milyen íze van a méhpempőnek,és hogy kell enni,magában vagy lehet keverni mézzel is?
2013. febr. 28. 17:43
3/19 anonim válasza:
Szia! Köszönöm szépen! Az íze az nagyon rossz, de mindent a cél érdekében. Állítólag lehet keverni rendes mézzel, de én nem próbáltam. Minden reggel egy grammot kell a nyelv alá tenni és megvárni amíg felszívódik. Azután fél órát nem lehet sem enni sem inni.
4/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen! ha már ilyen rossz ízű,akkor legyen hatásos :) de a babáért bármit megtennék! sok jót hallottam róla,még jó,hogy vannak nekünk szorgos méhecskéink :)
2013. márc. 2. 14:50
6/19 anonim válasza:
[link] Itt olvashatsz róla, ha érdekel. Rengeteg összetevője van, ami kihat az egész szervezetre, hormonháztartásra, közérzetre, miközben nem gyógyszer, hanem természetes anyag. Ha általában jobban érzed magadat, és egészségesen működik a tested minden funkciója, akkor a teherbeesés is könnyebb.
7/19 A kérdező kommentje:
egyre jobban kezd érdekelni a dolog,ha minden jól megy,akkor holnaptól fogyaszthatom.este is lehet,vagy csak reggel?holnap csak este lesz rá módom.köszönöm a cikket,igen hasznos :)
2013. márc. 4. 18:56
8/19 A kérdező kommentje:
ma sem jött áru,így nem jutottam hozzá,de egy bioboltban vettem méhpempős mézet ami 31g,benne pedig 1g méhpempő,legalább 4 hétig kell szedni.szerintetek jó ez is?van olyan hatása,mint a tiszta méhpempőnek?ez is segítheti a teherbeesést?most csak ilyet tudtam beszerezni..
2013. márc. 5. 22:30
9/19 anonim válasza:
Próbálkozzál a Dydex méhpempővel. Neten rendeltem 2 nap múlva megjött.
10/19 A kérdező kommentje:
köszi:)rendeltem ott és tegnap estétől fogyasztom,de undorral eszem,nagyon rossz íze van.Reggel és este fogyasztom.
2013. ápr. 23. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!