Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kiderült, hogy terhes...

Ha kiderült, hogy terhes vagyok és 2hónap múlva megyünk nyaralni Görög. O. -ba fenyeget valami veszély? Mire kéne figyelnem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 13:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Teljesen nyugodj meg, nem lesz semmi baj az ég világon. Annyira fiatal terhességed lesz addigra, hogy még a napozás sem árt.

Nem kell ennyire parázni.

fürdés, napozás, hurrá nyaralás :)

2013. ápr. 23. 14:27
 12/18 A kérdező kommentje:
jolvan köszönöm :)
2013. ápr. 23. 14:29
 13/18 anonim ***** válasza:
feltétlen csináltass magadnak ilyen EU-s egészségügyi kártyát, ha bármi van, mehess orvioshoz. de nem lesz semmi gond. mielőtt elutazol , esetleg konzultálj a dokiddal. Ha tudod , hogy allergiára hajlamos vagy ne egyél allergén dolgokat, magvas gyümiket pl , kagylót.És érezd magad jól!
2013. ápr. 23. 14:29
 14/18 anonim ***** válasza:
amugy ha kiderült már, h terhes vagy és 2 hónap múlva mész , addigra akkora minimum 3 hónapos terhes leszel, túl leszel a kritikus időszakon
2013. ápr. 23. 14:31
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen ezekre tavalyi is odafigyeltem és nem ettem semmi olyat amit amúgy sem szoktam,alapból odafigyelek ilyenekre.Lehet nem is kajától volt...Csak félek mivan ha ott történik valami és elmegy a baba?2hónapban vetéléskor simán megjön vagy pedig rögtön orvos?
2013. ápr. 23. 14:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem fog semmi tortenni. Gondolom nem fogsz extrem sportokat uzni. Strandolj annyit, amennyi jol esik. Nyilvan delben ne napozzal. Legyen nalad calcium sandoz az allergiara. Rogton enyhiti a tuneteid, ha kijon. Es nem karos a magzatra. En 4 hos terhes vagyok, es most jottem haza Usa-bol. Nem volt semmi baj. Ugyhogy nyugi!:) Jo utat!
2013. ápr. 23. 18:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Én 5 hós leszek, mire megyünk Görögországba..beszelek majd a dokimmak előtte, de egyébként nem izgulok rajta...mondjuk mi repülővel megyünk, a busztól normál allapotomban is behányok:-) :-) :-)

Élvezd, minden rendben lesz!

2013. ápr. 24. 09:39
 18/18 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló, én is 5 hónapos leszek, és mi is repülővel megyünk. :) ti hova és mikor?
2013. ápr. 25. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!