Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Xepilt használók, szerintetek?

Xepilt használók, szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 23. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
70%

Én azt nem értem, hogy ennyi ember, hogy bír egy full nega tesztet pozitívnak látni. Le vagyok döbbenve. Akárhogy meregetem a szemem, semmiféle halovány csíkot sem látok. Segítetek a kérdezőnek, hogy jó nagyot essen pofára.

Kérdező! szívből kívánom, hogy babás legyél hidd el! De ezek itt, amiket feltöltöttél minde nagyon negatív, semmi csík nincs rajta! Én még nem holnap reggel tesztelnék a helyedben, hanem várnék pár napot, hátha akkor már tényleg látszik halvány csík! Nagyon kívánom, hogy sikerüljön!

2013. ápr. 23. 14:28
 42/72 anonim ***** válasza:
71%
41-essel egyet kell értenem, én azt mindenhol látok csíkot, de ezeken a teszteket nincs! amit valamelyik válaszoló belinkelt, azon is baromi halvány, de teljesen egyértelmű. kérdező, ne tesztelj, ne éld bele magad semmibe, várj 2-3 napot, és utána.
2013. ápr. 23. 14:34
 43/72 anonim ***** válasza:

Én se látok rajta semmit!!Főleg nem két csíkot.Nem tudom ti hol látjátok,de én ezt full negatívnak látom!!!

Kívánom,hogy ne legyen igazam,és babás legyél,őszintén,de én akkor se látok rajta második csíkot!

2013. ápr. 23. 14:37
 44/72 anonim ***** válasza:
Én sem látok semmit... :/ Ettől függetlenül tesztelhetsz holnap reggel szerintem, hátha addigra már látszódni fog valami. Feltéve, ha tényleg van baba :)
2013. ápr. 23. 14:44
 45/72 A kérdező kommentje:
[link] Jobban nem megy, majd reggel :) szabad szemmel messzirol is kiveheto, nem kell forgatni vagy extra feny fele tenni.. Ez a mai 2 nem hinnem, h egyforman csal, bar meg lehet. De a tegnapi clearbluen is ott volt mig ezen az xepilen nem. Ha meg sem lesz baba sem torok ossze, van mar egy gyermekunk, Ot sem gorcsossen akartuk es a kistesot sem :) ha jonni akar ugyis jon :) ha nem annak os biztosan meg van az oka :)
2013. ápr. 23. 14:45
 46/72 A kérdező kommentje:
Mint irtam 3.napja kesik ha nem kesne nem tesztelnek :) semmi mensis tunet, nincs hormon vagy egyeb problemam, kesni sem szokott. Amit felraktam a du-i kepeket valoban "alig" latszik nem egyszeru fotozni es tenyleg eloben mas :)
2013. ápr. 23. 14:49
 47/72 anonim ***** válasza:
Hát bakker pedig én látom...:D Nem írnám, ha nem látnám, nem szeretném, hogy csalódjon a kérdező. Nekem is ilyen volt, korán teszteltél. Azaz később fogant a babó. Reméljük, jól látunk többen. Holnap reggel is tesztelj.
2013. ápr. 23. 14:58
 48/72 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz! Én is látom, sőt a tegnapi CB teszten is láttam a halvány függőleges vonalat.
2013. ápr. 23. 15:05
 49/72 A kérdező kommentje:
Igy is latszik: [link] De tenyleg majd elvallik :) Mindenkeppen megirom h a reggeli mit mutat. Veszek egy 10es erzekenysegut, meg van meg 2xepilem :)
2013. ápr. 23. 15:16
 50/72 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, simán látszik :)

Reggel majd a tizes mindent megmutat :)

Drukkolok! Legyen már reggel :)

2013. ápr. 23. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!