Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jangee 0, 03 mellett lehetek...

Jangee 0, 03 mellett lehetek terhes, ha drogot használok?

Figyelt kérdés
Csak fű, ritkábban pörgetők. Minden egyebet pontosan betartok, de ijesztőek a tüneteim. Persze mástól is lehet. A vérzésem mindig megjött, de hallottam már sok ilyet. Holnap veszek tesztet. Kioktatást nem kérek, én is tudom! Szerintetek?
2013. febr. 23. 16:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Ritkábban = heti max. 3
2013. febr. 23. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem, hogy nem.
2013. febr. 23. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem oktatlak ki,de én is remélem,hogy nem,csak majd akkor ha leállsz mindennel és 'tiszta' leszel.

Addig úgyis csak ártanál a gyerekednek az életviteleddel.

2013. febr. 23. 16:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek miért szedek gyógyszert? Mert finom? :)
2013. febr. 23. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen! Ovszer a legbiztosabb ebben az esetben! Mielobbi jobbulast!
2013. febr. 23. 17:01
 6/6 sumergo ***** válasza:
Remélem soha nem leszel terhes, ennyi ésszel kár lenne szaporodnod. Használj gumit! Bár ha ennyire szereted, ha nem vagy magadnál, akkor senki nem lehet benne biztos, hogy eszedbe jutna felhúzni, de ez a gyógyszerre is vonatkozik. Mi/ki garantálja, hogy rendesen szeded????
2013. febr. 23. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!