Mi a véleményetek ezekről a tesztekről? Miért nem
erősebb a mai?
Figyelt kérdés
Tudom, már másik kérdést is tettem fel ezügben, de oda már nem néz vissza, akivel ott beszélgettem:(
Szóval szombat-vasárnap és hétfői tesztek, mind X-epil. Csík, tokos, majd megint csík. Úgy látom, a mai olyan, ha nem gyengébb, mint a szombati:( És görcsölgetek.
A HCG csak 2 naponta duplázódik, ne tesztelgess ilyen sűrűn, semmi értelme :) a halvány csík is csík, minden rendben :)
2013. ápr. 22. 17:37
2/13 A kérdező kommentje:
A próféta szóljon belőled! Az életem legnagyobb vágya teljesülne. Másfél éve akarjuk, de csak nem jött. IR, PCO, véralvadás-problémák... Azért én most elrobogok egy digitális CB-ért, remélem kapni is fogok:) ott nem lesz csík, legfeljebb egy, de az is egyértelmű, mint a múlt hónpban. De pozitív lesz és kész. ahogy én is:)
2013. ápr. 22. 17:39
3/13 anonim válasza:
A felső és az alsó talán teljesen egyforma. A középső tűnik a legerősebbnek.
2013. ápr. 22. 17:42
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, de az tegnapi...
2013. ápr. 22. 17:48
5/13 anonim válasza:
Akkor szerintem kedden reggel tesztelj egy ugyan olyannal mint a szombati. Hasonlítsd össze majd a szombatival. Elviekben erősödnie kellene ahhoz képest! Én drukkolok hozzá!
2013. ápr. 22. 17:52
6/13 anonim válasza:
Mindenképp pozitív lehet a teszt hibája is. Én is PCOS vagyok, megkérdezhetem hogy spontán sikerült-e? Tartod a hármas kezelést? Ha igen mióta? ciklusod pontos szokott lenni?
2013. ápr. 22. 18:17
7/13 A kérdező kommentje:
E ciklusban volt HSG-m, kiderült, hogy a bal petevezetékem el van záródva... előtte két hónapig stimu volt, Closty+injekciók. A diétát nem tartom (sajnos),metet szedek, sportolásra nincs időm. félek is, nehogy kövezkezménye legyen.most eldöntöttük, hogy az inszemig, merhogy ennyi probléma mellett az jönne, várunk pár hónapot, gyűjtögetünk, így nem is mértem hőt, nem időzítettünk... szóval ha ez valóban igaz, akkor tényleg én is csak azt tudom tanácsolni, hogy az embernek át kell állítania magát. Én elkezdtem mondogatni magamnak, hogy valamiért így kell lennie, elfogadom, nem harcolok. "Békére" leltem vmilyen szinten. Most is próbálom úgy kezelni, hogy lesz, ami lesz, nem véletlenül örténik semmi sem. és persze próbálok bízni.
2013. ápr. 22. 18:26
8/13 A kérdező kommentje:
CB-pozitív:) nem digi, sima. Higgadtnak kell maradnom...
2013. ápr. 22. 19:21
9/13 anonim válasza:
A diétát próbáld tartani még ah nem is számolsz CH-t de ne egyél cukrot és fehér lisztet mert sajnos ha ezt nem tartod magas a vetélés kockázata. Az érdekes hogy a HSG elött már stimulálgattak....
Hát nálam ez a ne törődjünk vele nem működött ugyanis és több mint másfél évig nem is foglalkoztam vele épp scak annyira hogy ja megjött megint se tervezett együttlét nem volt se semmi. Mégsem csúszott be a baba. Szóval ez nálam tuti nem ok. (6. voltam)
2013. ápr. 22. 19:31
10/13 anonim válasza:
De jó, szuper!
Légszí tedd fel a pozi CB tesztedet is, hadd gyönyörködjek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!