Miért van az, hogy erősebb a mensim és pirosabb mióta babaügyön dolgozunk?
Figyelt kérdés
Csak azóta ilyen erős,az előtt soha nem volt ennyi és ilyen.Más is tapasztalta ezt?2013. febr. 27. 17:08
2/8 A kérdező kommentje:
Előtte megszakításos közösüléssel,mivel akkor sem lett volna gond ha teherbeesem,de csak 3 hónapja tervezzük.Fogamzásgátlót 3 éve szedtem,akkor is csak fél évig.Most is pontos a mensesem,29 naposak a ciklusaim mindig,csak azóta erősebb.Nemtudom mi okozhatja ezt!
2013. febr. 27. 18:49
3/8 anonim válasza:
Őszintén szólva én sem, mert gyakorlatilag nem változott semmi. Ha a spermának lenne ilyen hatása, akkor annak az együttlét után kéne vm jelzést adni.
Reméljük másnak van valami hasznos tippje, mert ez érdekes sztori.
4/8 A kérdező kommentje:
gondolom azért más is tapasztal ilyet,ha velem is megesik ez.köszönöm a segítségedet!
valamivel biztos összefüggésben lehet,de sehol sem találom a magyarázatot.
2013. febr. 27. 22:12
5/8 anonim válasza:
Szerintem pszichés okokból nem változik meg a mensi erőssége, színe.... Lehet hogy hormonális dolog, vagy bármi más is lehet.
6/8 A kérdező kommentje:
hát nem is tudom.fura!
2013. márc. 2. 17:08
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy mióta babát szeretnétek, megváltozott a házaséletetek minősége? Már elnézést a kérdésért, mert semmi közöm hozzá, de ez összefüggésben állhat a menstruációd jellegének megváltozásával. A gyakori, és örömteli szeretkezések, valóságos "hormonbombát" jelentenek a női szervezetnek, és ezzel a ciklusod működésének is. Szóval ez a változás valószínűleg csak jót jelent.:))
8/8 A kérdező kommentje:
lehet benne valami :)ez szerintem is befolyásolhatja,és mióta babát szeretnénk,rendszeresebb nemi életet élünk.hogy erre nem is gondoltam! köszii :)
2013. márc. 4. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!