Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Probléma ha barna pecsételésse...

Probléma ha barna pecsételéssel kezdőik a mensim?

Figyelt kérdés
Szeptemberben hagytam abba a fogamzásgátlót, majd a második ciklusomban terhes is lettem, de a hatodik héten elvetéltem, műszeresen fejezte be a doki. Ezután kivártuk a 3 hónapot, és azóta nem sikerül. Olvastam itt, hogy a barna pecsételés sárgatest problémára utal. Nekem pedig rendszerint ezzel kezdődik és ezzel végződik a mensim. Összefog jönni így is, vagy csak orvosi segítséggel van esélyem?
2008. jún. 14. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
simán összejöhet és nem baj. Sárgatest problémára, meg akkor kell gondolni, ha ciklus alatt több esetben előfordul a barnázás. Menj vissza a dokihoz, mond el mi volt és kérd meg hogy nézze meg uh-valrendben van e minden, mert szeretnétek már babát és tudni AKAROD hogy tiszta e a méhed és müködnek -e a petefészkeid...ezzel kellene kezdeni.
2008. jún. 14. 18:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Hőmérőzöm, és aszerint van peteérésem, éppen ezért aggódom.
2008. jún. 14. 18:16
 3/9 A kérdező kommentje:

egyébként köszi:)

máskor nem fordul elő a ciklus közben. Csak az orvosok néha leráznak, sokszor a személyes tapasztalat inkább mérvadó itt. Az embernek ha nincs valami súlyos gondja, addig a dokik hajlandóak elbagatelizálni a látszólag kis gondokat.

2008. jún. 14. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
megin én. Ez igy van, de menj amíg tudsz, mert nekem a negyedik doki oldotta meg két év alatt a bajomat. A többi csak elsiklott felette én meg jol leváltottam őket..jajj pedig hogy dicsérték..
2008. jún. 14. 18:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Neked is hasonló problémád volt?
2008. jún. 14. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen bajom van, de képzeld, minden második hónapban van pecsételés. Fura. Én is ettől tartok, hogy nem jöhet össze a baba emiatt, de most fogok menni dokihoz, mert egyéb panaszom nincsen. 27-29 napra megjön, szóval ennyi.
2008. jún. 14. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Neked hány napig tart a pecsételés? És milyen hosszú a ciklusod?
2008. jún. 14. 19:34
 8/9 A kérdező kommentje:
24-26 naposak a ciklusaim, és nekem mindig barnával kezdődik. Az a baj, hogy arra nem emlékszem, hogy amikor terhes lettem volt-e ilyen, mert már annyira megszoktam, hogy akkor oda sem figyeltem rá, meg akkor még nem foglalkoztam ennyire a témával, szinte rögtön sikerült. Most viszont már azon is agyalok, hogy a vetélés is összefügghet ezzel. nagyon kíváncsi vagyok mit mond majd a doki neked. Megírod majd (akár privátban is)?
2008. jún. 15. 09:58
 9/9 A kérdező kommentje:
és mit oldottak meg két alatt?
2008. jún. 15. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!