Ti szülnétek gyereket egy olyan embernek aki a származásotokat emlegetné a veszekedések alkalmával?
Érdekes amiket írtál. El hiszem, hogy nagy a szerelem, ha nem lenne az már rég léptél volna. Én nem tudom mennyire hasznos a válaszom, mindenesetre leírom amit gondolok. Borsodi vagyok egy kisvárosból, ha valaki tudja milyen a cigány viselkedés az többek között én vagyok. :) Tény és való hangos és trágár veszekedéseket kell hallgatnunk nap mint nap és bevallom őszintén engem nagyon zavar (ezzel minden normálisan szocializálódott ember egyetértene) Na mindegy. Nem hiszem hogy egy-egy veszekedés alkalmával ilyeneket mondanál a férjednek pl.: "hogy a rák egye ki a szíved", vagy "a varjú csipegessen a vesédből". Ez tipikus. Sokkal inkább a hosszan tartó haragodról lehet itt szó, ahogy az egyik kommentedben is írtad.
Szerintem tipikus emberi tulajdonság, hogy dühös állapotunkban olyanokat mondunk a másiknak amit tudunk, hogy neki nagyon fáj. Szavakkal bántjuk a másikat és mivel jól ismerjük egymást így tudjuk kinek mi a gyenge pontja. Ő látja, hogy Te ezt a szívedre veszed és elborult aggyal ilyeneket vág a fejedhez, Te pedig a köcsög idiótát! :)Hogy szülnék-e neki gyereket? Passz, nem tudom ezt neked kell eldönteni, ami biztos egy nagy beszélgetést biztosan megejtenék vele és bizonyos dolgokat, szabályokat lefektetnék. De ne felejtsd el nem csak rajta múlik a dolog, hallgasd meg őt is, kössetek kompromisszumokat. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor meg tudjátok ezt oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!