Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van a menzeszemmel? (lent...

Mi van a menzeszemmel? (lent kifejtem)

Figyelt kérdés

Múlt hónapban kezdődött, bár akkor nem foglalkoztam vele különösképp.

Napra pontos ciklusom soha nem volt még, 5-6 napot mindig késett. Múlt hónapban is a vártnál később jött meg, viszont alig volt vérzésem, és az is csak olyan 4 napig tartott.

Aztán ebben a hónapban 6.-ára vártam, de nem jött meg. De még csak tüneteim sem voltak, elkezdtem aggódni.

Aztán a héten csináltam egy terhességi tesztet (párommal mindig védekezünk, nem volt eddig probléma de hallottam már minden félét, úgyhogy inkább vettem egyet) szóval a teszt negatív lett, de tünetem továbbra sem volt.

Tegnap reggel elkezdett szúrni a hasam, de nagyon hülyén, amikor tüsszentettem akkor -már bocsánat,de- azt hittem bepisilek a fájdalomtól...aztán ez a szúró érzés átváltott menstruáció előtti hasfájás félébe de nagyon gyengén (mindig nagyon szenvedős voltam). Fehér folyásom van,szintén csak tegnap óta, és kicsit még most is fáj a hasam de ennyi.

Veszek egy tesztet holnap és megcsinálom még egyszer, de szerintem már az elsőnek ki kellett volna mutatnia ha terhes vagyok. Egyébként a hasam alja olyan kemény mint a kő....

Viszont ha nem, akkor nem tudom ez mi. Nyilván nem egészséges, és jövőhéten felkeresem a nőgyógyászomat, de gondoltam hátha van itt valaki aki átélt hasonlót, vagy esetleg van ötlete, mi lehet velem.

Bocsi a kategóriáért,a másikban nem kaptam választ.

Köszönöm a válaszokat, és elnézést a hosszú szövegért.

19/L

2013. ápr. 21. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a mensi elmaradása után 6 nappal negatív, akkor nem hiszem hogy terhes vagy.

Az mit jelent, hogy mindig késik 5-6 napot?

A 28 naphoz képest? Mert akkor nem késik 5-6 napot, hanem akkor 33-34 naposak a ciklusaid. Van ilyen.

Viszont ha mindig egyre később jön meg, akkor mindenképpen keress fel egy orvost, főként ha babát terveztek.

2013. ápr. 21. 18:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem tervezünk egyenlőre babát, azért is vagyok pánikba esve...:)

Hát ha 6-tól számítjuk akkor 11 napra rá teszteltem, ha 31 naposnak számítjuk akkor olyan 7.

Szóval nem tudom...ma veszek egy tesztet megint, és valószínűleg szerdán el is megyek orvoshoz...

Köszönöm a válaszodat!

2013. ápr. 22. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!