Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye a teherbeesés...

Mennyi az esélye a teherbeesésnek? (lent kifejtem)

Figyelt kérdés

Nem szedek gyógyszert,óvszerrel szoktunk védekezni.Múlt pénteken a mensim 4. napján együtt voltunk, és belém élvezett óvszer nélkül. Ma sem védekeztünk, de amikor jött, kihúztuk, de tényleg csak az utolsó pillanatban.

Mennyi nagyjából az esélyem a teherbeesésre?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. ápr. 1. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt így nem nagyon lehet megmondani. Gyakorlatilag nagyon kevés az esélye, elméletileg meg bármi lehetséges...Miért kell rizikózni? ezt nem tudom soha felfogni...Remélem nem lesz gond.

2o-L

2010. ápr. 1. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Valóban, nem sok az esély, de van. Nem kizárt. Ha nem akartok gyereket, akkor védekezzetek, mert így előbb-utóbb bejön az a pár százalék, aztán akkor...?
2010. ápr. 2. 08:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak simán az előváladékból estem teherbe, mert el sem ment a párom.... Szóval van esélye.
2010. ápr. 2. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!