Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menstruaciom nem mindig...

A menstruaciom nem mindig rendszeres viszont most egy honapnal tobbet kesik, megvan ra a lehetoseg hogy terhes vagyok meg nem mertem terhessegi tesztet csinalni! Lehetseges h valoban terhes vagyok? Meddig varjak meg?

Figyelt kérdés
2008. jún. 14. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azonnal csináljj egy tesztet!
2008. jún. 14. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mennyire rendszertelenül menstruálsz. De ha egy hónap eltelt akkor csinálj tesztet mindenképpen, és menj orvoshoz az eredménytől függetlenül.
2008. jún. 14. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
igen a teszt már kimutatja. ha nem akarsz terhes lenni sokszor azért is késik mert ideges vagy hogy terhes lehetsz, és teszt után ami negatív megjön rögtön.
2008. jún. 14. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! Hasonló problémám volt nekem is. Mindig neg lett a teszt, és soha nem tudtam, hogy igazából mikorra nem várpm a mesimet. Ez így ment több mint egy évig. Mindig volt vmi, ami miatt nem tudtam elmenni a dokimhoz. Ezt kicsit bánom, mert lehet ha előbb megyek akkor mára már babás vagyok. Ugyanis kiderült, hogy nincs pé-m. Most a 2. adag clostit szedtem be , mert az elsőre nem jött össze, de legalább normálisan megjött mesim.

Ha nem rendszeres a mesid akkor fennt áll a lehetősége nálad is hogy nincs pé. Ha már egy hónapnál többet késik akkor csinálj egy tesztet végre, hogy meg tud hogy mi van. Ha neg ha poz. mindenképpen írány a doki.

2008. jún. 14. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha mindig rendszeres és most ennyit késik, akkor szerintem elég nagy az esély babára. Minél elöbb csinálj tesztet. Nem írtad, hogy akarod e a babát...
2008. jún. 14. 19:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek!
2008. jún. 15. 10:45
 7/9 anonim válasza:

nekem is ugyan ez a problémám

mi aza pé?????????

2010. aug. 2. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:
pé=peteérés
2010. aug. 3. 09:55
 9/9 anonim válasza:

kőszí

de ha valaki menstruál annak már van peteérése nem???

2010. aug. 3. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!