Mostanság kívánósabb vagyok, lehet-e ez a terhesség jele?
Figyelt kérdés
Tudom, nem egzakt, mik a jelei a várandósságnak, de sok helyen olvastam, hogy ilyenkor kívánósabbak a nők, mármint, az elején, több kaját, édességet, SZEXET kívánnak... Mondjuk, én alapból elég haspók vagyok és rendkívül édesszájú, szóval az első kettőre nem alapozhatok, de mostanság a párommal hirtelen sokkal jobban és gyakrabban kívánom a szexet. Nem változott semmi köztünk, vagy bármi, és mégis... Lehet-e ez a terhesség jele? Vagy csak rémeket látok?
Amúgy, nem lenne jó, ha babát várnék, mert tablettát szedek, nem szeretném a gyerekem ilyesmivel veszélybe sodorni, azért kérdezem, hogy ebből leszűrhetnék-e bármit is...
Előre is köszönöm!
2013. ápr. 21. 15:10
1/3 anonim válasza:
Hát csinálj egy tesztet, és az majd megmutatja, hogy terhes vagy-e!
2/3 anonim válasza:
Ez attól függ mikor volt az előző mensid, hány napos a ciklusod! Elméletben akár ez is lehet tünet,de nem hinném,hogy babát vársz! Gyógyszer mellett kb 1% az esély rá, de hát ugy az 1% még is csak aprócska esély! Várd meg a menses napját és ha nem jön meg tesztelj, addig meg kár aggódni :)
3/3 anonim válasza:
Simán lehet hogy a tavasz miatt, nekem az hozta elő. Hiába az összebújós hideg téli esték, én most vagyok beindulva :)) Lehet rád is csak a napsütés van ilyen hatással :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!