Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogalmam sincs? Terhesseg vajon?

Fogalmam sincs? Terhesseg vajon?

Figyelt kérdés

Kerlek segítsetek!

Ma vagyok a ciklusom 40.napjan,(amugy mult honapban 25napra jott meg es altalaban 28naposak)de meg most semmi,voltam orvosnal Ő azt mondta,hogy most nem lat babat,ami persze meg lehet csak nagyon koraia terhesseg ha....(nyalkahartyam akkor 5mm es vokt egy 10mm-es tüszőm)

Meg sosem kesett,es utoljara 3hete voltunk egyutt a parommal akkor is vedekeztunk,igaz nem az elejen!Ami fura,hogy eleg erfekes folxasom van,nyalkas,nyulos,feheres,de ovu teszt mult heten volt eros ket csikos!Van valaki aki volt hasonlo helyzetben?

2013. ápr. 20. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
A ciklusod 40. napján már bőven jelez a terhességi teszt, miért nem veszel egyet?
2013. ápr. 20. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
persze, voltunk, csak teszteltünk már a 28. napon:) miért nem tesztelsz??????
2013. ápr. 20. 19:44
 3/9 A kérdező kommentje:

Teszteltem ket hete akkor negativ volt,de ugye nekem most ket ciklus folyt egybe,!Elotte marcius elejen voltunk egyutt,jo idoben,de megjott marc.12en(25.napon),utana nem tudtunk egyutt lenni,aztan apr.3an voltunk egyutt,ugy hogy az elejen nem vedekeztunk,ra 3napra kellett volna megjonnie,ha ugye 25nappal szamolok,de nem jott meg azota se,voktam orvosnal,ahogy irtam,de ha az utolso egyuttlet sikerult,akkor meg azt acdoki nem lathatta,en meg meg nem mertem tesztelni,ami idegesit,hogy fura kremszeru folyasom van,lehet ez terhessegre utako jel?Szerintem holnap reggel amugy csinalok egyvtesztet,mert nem hagy nyugodni!

Milyen lenne a Sors,most,hogy nem gorcsoltunk,sot lehet most jott ossze annak elkenere,hogy vedekeztunk?

2013. ápr. 20. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Éppen lehet baba is a folyás mögött, de reggel mindenképpen csinálj tesztet, az már ki fogja mutatni. De miért védekeztek ha babát akartok?
2013. ápr. 20. 20:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Holnap reggel mindenkepp csinalok!

Par honappal ezelott probalkoztunk,de nem jott ossze,most kaptam egy olyan munkat,ami miatt most varnank vele,de persze ha így jott volna ossze,akkor iszonyu boldogok lennenk es vallalnank!

2013. ápr. 20. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Két hét nagyon sok idő, azóta kiderülhet, ha terhes vagy. Megcsináltad a tesztet újra?
2013. ápr. 21. 10:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Teszteltem ma reggel,de sajnos negatív:-(

Viszont akkor most nem tudom mi lehet velem,elkezdek komolyan utanajarni!

2013. ápr. 21. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát nagyon sajnálom! Járj utána mindenképpen, nehogy később valami baj legyen belőle!
2013. ápr. 22. 13:06
 9/9 A kérdező kommentje:

Mindenkepp ezt teszem!

Koszonom Mindenkinek a segítseget,remelem egyszer mar egy pozi teszttel terek vissza:-)

2013. ápr. 22. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!