Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek fáj a cicije mielőtt...

Akinek fáj a cicije mielőtt megjött neki, amikor várandós lett is volt ilyen tünete?

Figyelt kérdés
ma 3. napja késik, és vannak apró mensis görcsök, de cicifájás sehol, pedig előtte már egy héttel szokott fájni, a pattanások kijöttek ugyan a múlt hét végén, de mára teljesen elmúltak. talán holnap reggel tesztelek egyet, ha nem jönne meg addig. szerintetek? hőt ebben a hónapban nem mértem, de a nyálka alapján 7-9 között ovulálhattam...
2009. szept. 25. 07:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni,de ugyanígy voltam. És akkor először nem vezettem hőt:( előtte mindig . És kimaradt egy vérzésem. 60 napra jött meg
2009. szept. 25. 07:49
 2/10 A kérdező kommentje:
nem keserítesz el, jó tapasztalatokat hallani. nekem ilyen még nem volt. max 1nap késés, de mindíg inkább előbb jött meg...
2009. szept. 25. 08:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Menzi előtt mellfeszülés mindig. Most semmi. Mindig 28 napra jött meg. Tesztek negatívak,mellfeszülés sehol. És kimaradt egy :( de új hónap új esély :)
2009. szept. 25. 08:07
 4/10 A kérdező kommentje:

kitartás! drukkolok nekünk!!! csak pozitívan!

kb fél éve ez a hónap az első hogy nem nézegetem magam! se hő, se semmi! kíváncsi leszek mi lesz. lehet nekem is csak kimarad egy. de akkor majd ahogy írtad Te is új hónap, új remény :)

2009. szept. 25. 08:12
 5/10 anonim ***** válasza:

nekem kicsit szokott fájni csak a mellem menzi elött,most kissé jobban fáj,még nem teszteltem csak pár napja de - lett.

[link]

2009. szept. 25. 08:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
menszi előtt mindig volt mellfeszülés. Amikor babás lettem, akkor is. Nem volt küéönbség semmiben. A tünetek a pozitív teszt után két nappal kezdődtek.
2009. szept. 25. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is minden peteérés után fájnak a melleim, egészen mensiig. Most is ugyanígy volt, csak a mensi napján pozitívat teszteltem. A cicik továbbra is fájnak.

5 hetes km

2009. szept. 25. 11:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló:GRATULÁLOK!

Szeretném Tőled megkérdezni,hogy a nem várt előtt éreztél-e jobb és bal oldalon hasszúrkát,esetleg petefészek szúrkát?Köszi a választ előre is!

2009. szept. 25. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem is menszi előtt szoktak fájni és mikor teherbe estem akkor sem volt másképp!3 nap késésnél pozi teszt,tünetek pedig 1 héttel a pozi teszt után kezdődtek!

7 hetes km

2009. szept. 25. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

A nemvárt előtt petefészekszurkát éreztem, de nekem mensi előtt is szokott szurkálni, így nem éltem bele magam, de azért reménykedtem, mert a peteérés is a bal oldalamon volt, és 1 héttel később ez a petefészekszurka is ugyanott, érzésre ugyanúgy, csak rövidebb ideig tartott (1-2 perc).

Drukkolok nektek!

5 heteske

2009. szept. 25. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!