Akinek fáj a cicije mielőtt megjött neki, amikor várandós lett is volt ilyen tünete?
kitartás! drukkolok nekünk!!! csak pozitívan!
kb fél éve ez a hónap az első hogy nem nézegetem magam! se hő, se semmi! kíváncsi leszek mi lesz. lehet nekem is csak kimarad egy. de akkor majd ahogy írtad Te is új hónap, új remény :)
nekem kicsit szokott fájni csak a mellem menzi elött,most kissé jobban fáj,még nem teszteltem csak pár napja de - lett.
Nekem is minden peteérés után fájnak a melleim, egészen mensiig. Most is ugyanígy volt, csak a mensi napján pozitívat teszteltem. A cicik továbbra is fájnak.
5 hetes km
Utolsó válaszoló:GRATULÁLOK!
Szeretném Tőled megkérdezni,hogy a nem várt előtt éreztél-e jobb és bal oldalon hasszúrkát,esetleg petefészek szúrkát?Köszi a választ előre is!
nekem is menszi előtt szoktak fájni és mikor teherbe estem akkor sem volt másképp!3 nap késésnél pozi teszt,tünetek pedig 1 héttel a pozi teszt után kezdődtek!
7 hetes km
5. vagyok.
A nemvárt előtt petefészekszurkát éreztem, de nekem mensi előtt is szokott szurkálni, így nem éltem bele magam, de azért reménykedtem, mert a peteérés is a bal oldalamon volt, és 1 héttel később ez a petefészekszurka is ugyanott, érzésre ugyanúgy, csak rövidebb ideig tartott (1-2 perc).
Drukkolok nektek!
5 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!