Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki tud ebben tanácsot adni?

Valaki tud ebben tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Ki kellene derítenem, hogy ha egy alkalommal (lombik) kiderült, hogy a petesejtem nem haverkodik a spermiummal, akkor ez egy örök állapot és ne is reménykedjek babában, vagy csak épp azt az adag spermiumot taszította??? Hol lehetne érdeklődni ez ügyben? tud valaki segíteni?
2013. ápr. 19. 11:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Már nem lesz több lombik, és szeretnék valami csoda folytán spontán babát. Reménytelen, ha akkor taszították egymást? Ez mindig így marad? Állandó állapot?
2013. ápr. 19. 11:25
 2/3 anonim ***** válasza:
hú, hát ezt szerintem az orvostól kell megkérdezni, aki ért a lombikhoz, meddőséghez.
2013. ápr. 19. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal a biológussal beszélj, aki a lombikot csinálta, aki ezt megállapította. Vele, és a lombikos orvosoddal konzultálj ez ügyben, hogy ők tudnak e valamit javasolni, vagy ez állandó-e, vagy csak simán nem termékenyült meg.
2013. ápr. 19. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!