Lányok, adnátok tanácsot ebben!?
Figyelt kérdés
Már 6 napja késik a menstruációm, tesztelgetek, ami mindig negatív, majd 20 perc elteltével, halvány pozitív lesz. tudom, hogy nem szabad a reakcióidőn kívül tesztet nézni de én mindig szoktam és még soha nem fordult velem ilyen elő. Ha 5 percen belül nem mutatja ki akkor ott tuti nincs baba?2010. dec. 7. 17:45
1/7 anonim válasza:
A teszt 2 hét után mutat jó eredményt.
2/7 anonim válasza:
Lehetsz terhes, nekem is kesőn jelent meg a második csik
3/7 anonim válasza:
6 nap késésnél,és negatív teszteknél én már orvoshoz mennék. Legfeljebb egy hólyagocskát fog látni és vissza rendel 2 hét múlva.
Szoktad mérni az ébredési hődet? Reggel mérd meg, ha 37 felett van,akkor babás vagy.
4/7 anonim válasza:
szia!ha már 6 napja késik akkor annak valami oka van.szerintem reggel csinálj egy tesztet szorítok hogy pozitív legyen.egy 9 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
"szorítok hogy pozitív legyen"
A kérdező nem akar gyereket ha ez nem tűnt volna fel.
6/7 anonim válasza:
nem tudom miből szűrted le hogy nem akar gyereket.szerintem meg elég valószínű hogy szeretné...
7/7 anonim válasza:
Már bocs,de se ez,se az nem szűrhető le a kérdéséből! Hogy szeretné e vagy nem,csak az Ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!