Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat lombiknál, hogy...

Előfordulhat lombiknál, hogy később kell el termelődnie a hcgnek?

Figyelt kérdés
mondjuk csak a Et+12.naptól kezzd el megjelenni a vérben.
2013. ápr. 19. 08:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Én még nem mertem. Tavaly sem mutatta!!! Én csak holnap, vagy hétfőn fogok. AZért menj el vérvételre, mert az jobban meg tudja mondani!!
2013. ápr. 20. 11:37
 12/14 anonim ***** válasza:
ismét a 9-es vagyok. Én is teszteltem, és nekem is negatív lett. De hétfőn majd csinálok reggel még egyet. Meg elmegyek vérvételre. Hátha! :( Azért szomorú vagyok!
2013. ápr. 20. 11:56
 13/14 A kérdező kommentje:
ma reggel lett halvány pozim időn túl.Hát remélem nem volt rossz a teszt.
2013. ápr. 22. 10:44
 14/14 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Tavaly pont így voltam! Csak utána mutatta ki!! Ne add fel! Csinálj holnap vagy holnap után még egy tesztet! Az már nem fog tévedni!! Nekem sajna nagyon kevés volt vérben a hcg, így nem jött össze. :( Valami 4 körül volt, ami lehet még az ovitrelle hatása. :(

Drukkolok Nektek!! Biztos erősödni fog a csík!! :)

2013. ápr. 22. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!