Előfordulhat lombiknál, hogy később kell el termelődnie a hcgnek?
Figyelt kérdés
mondjuk csak a Et+12.naptól kezzd el megjelenni a vérben.2013. ápr. 19. 08:47
1/14 anonim válasza:
vérvételból már elöbb ki kéne hogy mutassa. ET+12-nél szeritnme már a tesztenek is pozitvnak kéne lennie....
2/14 anonim válasza:
nem. nekem a 12. napon volt a vv a meddőségiben, már szép magas volt a hcg, pedig egy babánk van
3/14 A kérdező kommentje:
én a 10. napon voltam és akkor nem mutatott semmit.Az intézet szerint még nagyon korai volt meg kellett volna várjam a 12.napot,de türelmetlen voltam.Ugyh marad a 14.nap 10-es teszt,hétvégén.De van rá remény h beindul esetleg?
2013. ápr. 19. 09:26
4/14 anonim válasza:
10-essel már tesztelhetsz nyugodtan a 12. napon. sajnos ha negativ akkor már nem valószinű hogy lesz belőle valami. egy lombiknál azért nincsenek nagy csodák hogy csak késöbb mutatja, mivel tudott hogy mikor történt a megtermékenyülés és tudott hogy hol kéne tartania X napon a szerevzetnek. A spontán terhességnél vannak csúszások, de lombiknál szerintme kicsi rá azs esély:(
5/14 A kérdező kommentje:
hát köszönöm,közben felhívtam a meddőségi központot 2-t h ők mit mondanak.És ők azt mondták,h korai volt a vérvétel és még beindulhat.Majd meglátjuk de azért nem fűzök sok reményt.
2013. ápr. 19. 09:39
7/14 A kérdező kommentje:
3
2013. ápr. 19. 10:04
8/14 A kérdező kommentje:
pénteken ápr.5-n volt a leszívás.És hétfőn(ápr.8) délután 3 körül kaptam őket vissza.
2013. ápr. 19. 10:20
9/14 anonim válasza:
Szia! Én is így voltam! Pont egy napon vagyunk! Nekem csináltak hcg-t de véletlenül most hétfőn, de nem árulták el az eredményt, csak annyit, hogy korai volt. Csak valami más hormont néztek. Az 42 lett. 14. nap, azaz hétfőre hívtak vissza vérvételre. Tavaly is így voltam, és aznap reggel még negatív volt a tesztem, pedig vérben 200 volt a hcg, és ikrekkel. 10es teszt nem látta, reggeli vizeletből. Most még nem tudom, teszteljek-e. :) Szorítok neked!
10/14 A kérdező kommentje:
én teszteltem ma és negatív,ugyh ennyi gondolom:(
2013. ápr. 20. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!