Ha ma tesztelnék 2. vizeletből, az már kimutatná a lehetséges terhességet?
Figyelt kérdés
Második hónapja szedek fogamzásgátló tablettát, előző hónapban még jobban figyeltünk, mint most, de most meg 1 tabletta elgurult és meg se találtam 1x meg elfelejtettem. Az utolsó tablettát kedd este vettem be. Nem akarok holnap vagy vasárnap tesztelni a párom miatt. Ha ma tesztelnék 2. vizeletből, az már kimutatná az esetleges terhességet?2013. ápr. 19. 08:36
1/13 anonim válasza:
Hát ez elég kevés információ. Tudni kellene,hogy mikor lenne az esedékes mensit? Ha esetleg már késik,akkor mióta?
2/13 A kérdező kommentje:
az az igazság, hogy nem tudom, hogy az utolsó szem tabletta után hány nappal kellene megjönnie... Ha itt is 28 napra, akkor az esedékes mensi ideje vasárnap lenne. Én 1 éve szültem, de akkor nem szedtem gyógyszert.
2013. ápr. 19. 08:45
3/13 anonim válasza:
Szerintem még várj egy pár napot,és ha mondjuk hétfőn sem jön meg,akkor reggeli első pisiből tesztelj. Amikor én terhes lettem,akkor még nekem is 28 napos volt a ciklusom,és két nap késés után,igaz esti pisiből is nagyon nehezen jelent meg a második csík.
4/13 anonim válasza:
Ha hosszabb ideje szeded a gyógyszert, 2 nap kihagyás miatt nem vesztetted el a védettséged.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én 1. terhességnél a nemvárt után tesztelte először-pozitív lett, de az a baba elment. :( Majd a kislányomnál a nemvárt napján teszteltem, pozitív lett.
2013. ápr. 19. 08:51
6/13 A kérdező kommentje:
Ez volt a 2. levél gyógyszer amióta szedem...
2013. ápr. 19. 08:52
7/13 anonim válasza:
Ez attól is függ, mikor hagytad ki az első tablettát. A megvonásos vérzés általában az utolsó tabletta beszedését követő 3. napon jelentkezik. De akár a 7. napon is megjöhet. Nekem a 3-on szokott.
Viszont olvasd el a betegtájékoztatót, mit tegyél, ha az utolsó héten hagysz ki tablettát, mert ilyenkor megnő a teherbeesés valószínűsége. Tehát ha hétvégén együtt leszel a pároddal, akkor védekezzetek másként.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Megnézem majd a betegtájékoztatót, de az irataim között van, ami viszont a kislányom szobájában és még alszik...
2013. ápr. 19. 08:57
9/13 anonim válasza:
szerintem nem lesz gond, bár nekem votl már olyan is hogy már az új levelet kellett volna elkezdenem és még mindig nem jött meg, aztán mikor már épp kiakadtam a 35. napra jött meg. szerintem sem kell tesztelned, hétfőn ha még mindig nem jön meg akkor esetleg, de szerintem kicsi az esély a babára.
10/13 A kérdező kommentje:
Úgy legyen, igaz örülnék újra egy csöppségnek! :)
2013. ápr. 19. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!