Miért nem sikerül a terhességek csak 20-30%-a a hónapokban? Mi lehet a baj? Mit csinálhatunk rosszul?
Nekünk hamar összejött, de bevallom nem vetettünk be semmit, csupán csak együtt voltunk, amikor jól esett.
Soha nem gondolkoztam százalékokban, és nem számolgattam.
Nem olyan egyszerű összehozni egy babót:) Azért csak 20-30% esély van egy hónapban, mert a természet szelektál, hogy egészséges baba szülessen, és persze nem is olyan egyszerű eltalálni azt az egy napot amikor kiszabadul a petesejt. 2 naponta legyetek együtt, és hamar jönni fog a kis csoda:) A mensi első napjától visszaszámítva van kb a legtermékenyebb nap. Szóval ha 28 napos a ciklusod a 14. nap az. Akkor célszerű a 12. 14. 16. napon együtt lenni. Persze ez se 100% siker, és van akinek nem középidőben van ez a termékeny időszak.
Lehet vezetni hőgörbét is, a tervezettbaba.hu-t tudom ajánlani:) Lehet használni ovutesztet is, van aki arra esküszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!