Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért megy olyan lassan az...

Miért megy olyan lassan az idő, amikor azt várjuk, hogy mikor csinálhatunk már végre tesztet?

Figyelt kérdés
Vannak napok, amik szinte átsuhannak az emberen. Soxor még a legemlékezetesebb napok is lehetnek ilyenek. Az a nap amikor végre tesztet csinálhatsz olyan lassan cammog, hogy szinte elviselhetetlen. Hogy vagytok ezzel? Jól látom?
2009. febr. 17. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos én is igy vagyok! de szerintem mindenki! azt amit várunk az nehezen jön el! az amit pedig nem az hip-hopp elérkezik!

sőt én lehet hogy túl is reagálom, nem azt hogy babát szeretnék és hogy összejött-e! hanem azt hogy mikor tesztezhetek, meg hogy most egy napot késik miért negativ a teszt!

de már eltelt igy egy év és már kezdek ebbe belenyugodni! barátnőim azt mondták hogy majd biztos hogy most fog sikerülni! Hát remélem....

sok sikert neked és kitartás!!!!

mióta próbálkoztok?

2009. febr. 17. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez így van! De azért találja az ember nagyon lassúnak mert azzal foglalkozik hogy mikor tesztelhet végre. viszont amikor mással foglalkozik az ember, csak úgy röpülnek a napok! Persze ilyenkor nem tud az ember mással foglalkozni...:) Én pont szakdogát írtam így az lekötötte a figyelmemet. (valamennyire:)
2009. febr. 17. 13:17
 3/6 A kérdező kommentje:
November óta próbálkozunk. Sajnos már azt is észrevettem magamon, hogy ebből áll szinte a napom. Jó, nem mondom, h minden perce, de állandóan az jár az eszemben, h most biztosan azért görcsöl már egy hete a hasam, azért volt hőemelkedésem, meg ilyenek. A hasam is felpuffadt, de lehet, h már csak magamba dumálom. Holnap reggel tesztelek!
2009. febr. 17. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos az en tortenetem mar szinte ijeszto. En annyira meg vagyok orulve, hogy minden egyes nap, reggel csinalok egy tesztet. Egyszeruen nem lehet nekem elmagyarazni, hogy ne csinaljam mar. Tudom, hogy beteges. Most mar 3 napja kesik a mensim es az osszes tesztem negativ. Tegnap kettot is csinaltam. Egyszeruen modhatnam azt, hogy teszt fuggo vagyok. Nagyon szomoru de ez egy igaz. Decemberben volt egy vetelesem es sajnos annyira megviselt, hogy szinte mar remegve varom a babat. A ferjem mar nem is mer szolni a tesztekert, csak szegeny abban remenykedik, hgoy osszejon mar vegere a baba es akkor nem csak a tesztekert fogunk dolgozni. Ha mar meghallom a ferjemtol, hogy holnap ne tesztelj varj legalabb ket napot, szabaljosan beremegek es ketsegbe vagyok esve. Tudom csajok, nem normalis ez az allapot es en is orulnek ha mar vege lenne.
2009. febr. 17. 14:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Szia Tesztmanó!

Szerintem azért nem ijesztő igazán a dolog, mert te is belátod, h kissé túlreagálod a dolgot. Azt már meg sem merem kérdezni mi jár az eszedben szex közben?... Mert előfordult, h nekem is csak az apasejt megszerzése járt a fejemben. Pedig imádom a páromat. Valahogy kicsit le kéne nyugodnod. Ilyen stresszes testbe nem biztos, h be szeretne költözni egy kisember....Nem? Mindenesetre nagyon drukkolok neked.

2009. febr. 17. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok, nagyon koszonom a biztatast. Teljesen igazad van, kozepidoben mindig letamadom a ferjem az apasejtert. :) Sajnos sokszor ez jar az eszemben sex kozben is. Persze en is imadom ot, sot csodallom, hogy meg nem dilizett be mellettem mert az ovulacion meg baban kivul nem igen van temam mostanaban. Remelem nagyon, hogy hamarosan osszejon a baba. Szerintem a testem is meg van zavarodva, mert Januar 16-an volt a mensim de februar elsejen meg masodikan volt egy kis verzesem , harmadikan meg barnazas, de eleg volt a tisztasagi, tehat nagyon minimalis volt. Azt hittem beagyazodas es innen indult a minden napi teszt orulet.  Vartam a hcg gyors duplazodasat naprol napra. Azota mar eltelt 17 nap tehat valoszinu nem a beagyazodas volt, sem pedig az ovulacios verzes mert barmelyiket ki kene mar mutassa a teszt. Igy lassan azt kezdem hinni, hogy lehet mensi volt ugyhogy akkor meg most vagyok kozepidoben. Ahhhh hat ez tiszta orulet. Na mindegy megproballok lazitani. Megyek es fozok szegeny ferjemnek valami finomat vacsira. :) Koszonom szepen megegyszer a biztatast es ha majd tesztelsz ird meg az eredmenyt ha lesz kedved. Kivanom neked es persze minden babara varonak, hogy minel hamarabb teljesuljon az almunk.

U.I.: Nagyon tetszik a Tesztmano, jot nevettem rajta. :))

2009. febr. 17. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!