Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miskolcon hol érdemes spermavi...

Miskolcon hol érdemes spermavizsgálatot végeztetni? SZTK-alapon is lehet vagy csak magándokinál?

Figyelt kérdés
Akik már voltak, kérlek írjátok meg, hol kezdjük?Háziorvos, nőgyógyász?Ki ad beutalót?Milyen szakrendelésen végzik?Mennyi idő alatt van meg az eredmény??Segítsetek kérlek!
2013. ápr. 18. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Dr. Wijesinghe Ivor Miskolc Semmelweis 06-46/555-666 1092-es mellék 7eFt Nem csinálják SZTK alapon. Ő papírt is ad róla...Dr Kolozsi magánrendelésén 8eFt és semmi papír róla, és merőben mást mondott, mint ami a Semmelweisben készült és le van írva feketén-fehéren...
2013. ápr. 18. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Be kell előre jelentkezni, beutalót kérni, vagy a számon felhívom és időpontot kérek??"mintát" - bocsi nem tudom máshogy írni - ott kell adni?Vagy lehet vinni??Mennyi idő alatt van meg az eredmény?
2013. ápr. 18. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Ezen a számon hívhatod. Én kb délután 1 körül értem el és kértem időpontot. 1 hét múlva kellett mennünk, előtte 5 napos szexmentes élet. Pont 5 napos cucc kell, és nem lehet 1 órásnál régebbi. Nem kell beutaló.
2013. ápr. 18. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
JA, az eredményt azonnal megkaptuk. Elviszi megvizsgálni, kb 10 perc és kész, ki is nyomtatja.
2013. ápr. 18. 18:49
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!!!Már nagyon szeretnénk babát, egyenlőre nem jött...most jön a kivizsgálás, mindkettőnk részéről, férjemmel kezdjük!
2013. ápr. 18. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Remélem sikerrel jártok! Én csak ajánlani tudom Dr. Wijesinghét. Nagyon lelkiismeretes, alapos, segítőkész orvos.

Már mi is nagyon szeretnénk babát. De nem jön. Pedig rendben van mind2kel minden. Mert azt mondta a doki, hogy ilyen spermaeredménnyel nem is érti, hogy miért nincs babánk. Arra jöttünk rá ott is, és ezt ő is alátámasztotta, hogy ne görcsöljünk rajta, csak lazán. De könnyű ezt mondani, ha valamit nagyon szeretnél...Látod, most is itt lógok...:)))

Szorítok Nektek!

2013. ápr. 18. 19:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Én is nagyon szorítok nektek:-)Én is mindig itt vagyok:-)
2013. ápr. 18. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!