Érdemes elmenni a tatabányai sztk-s nőgyógyászatra?
Szia. Én enm ismerem Tatabányát, illetve régen jártam ott 10-15 éve. De az sztk-ban én nem bíznék a helyedben. Lehet hogy találsz emberséges orvost ha szerencséd van, de sajnos úgy látszik ez ma már ritka. Mindenki magán útra megy ha szeretné hogy foglalkozzanak vele. Én tegnap egy másik megyeszékhely sztk-ján voltam uh-n, mert korai vetélés gyanus voltam..:( Az hogy le se tojtak az a minimum, de amíg vetkőztem végighallgattam egy "aranyos" sztorit. Szegény kismama bement uh-ra időpont nélkül. Lecseszték és utána mikor megnézték közölte vele a doki hogy a 12 hetes babája meghalt. Ott mutogatta neki hogy látja ott a szíve, és nem ver. zután kizavarták anélkül hogy bármit is mondtak volna neki hogy mia teendő. Ráadásül ez nagyon veszélyes dolog. Szóval rettenet. Lehet más városban ez nem így van. De mielőtt én babát szerettem volna magán dokihoz mentem, hogy vizsgáljon meg. Vagy a környezetemet kérdeztem végig ki a legjobb.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!