Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez már egyértelműe...

Szerintetek ez már egyértelműen elkönyvelhető egy + tesztnek? (kép)

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy mikor áthúzott a vizeletsugár, már akkor megjelent a teszt vonalnál ilyen élénken a vonal, még a control vonal megjelenése előtt. Ilyet még sosem tapasztaltam, a múlt héten egy halvány vonal már látszódott de az is csak a control vonal megjelenése után.

Ez akkor már (Szinte) biztos? :) Vagy ezt a testet nem értékelhetem :( csináljak még egyet a biztonság kedvéért?

[link]

2013. ápr. 18. 12:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igeeeeeen!!!!!!! Gratulalok!!!!!! :))))))))))
2013. ápr. 18. 12:59
 2/15 anonim ***** válasza:
Ennél egyértelműbb már nem is lehetne! :)) Gratulálok!!!
2013. ápr. 18. 13:02
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de bizonytalan voltam, mert eddig csak negatív tesztjeim voltak, a múltkor is nagyon halvány lett, és a tesztcsík később jelent meg. De akkor így megnyugodtam, boldog vagyok :) Alig várom hogy párom hazaérjen a munkából és elmondjam, hogy orvoshoz kell mennünk hétfőn! :)
2013. ápr. 18. 13:16
 4/15 anonim ***** válasza:
igen ez így jó és nem sértő,de én mondanám azt is nekik,hogy ők is jöhetnének nem mindig csak ti menjetek....
2013. ápr. 18. 13:33
 5/15 anonim ***** válasza:
Minek kell hátfőn orvoshoz menni? Semmit nem fog látni, ha nincs probléma ráér egy pár hét múlva menni.
2013. ápr. 18. 13:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Itt aztán semmi kétség!

Gratulálok!!!!!!!! :)

2013. ápr. 18. 13:55
 7/15 anonim ***** válasza:
4-es vagyok mi van itt én ezt nem ide írtam!!!!!!bocsi:(
2013. ápr. 18. 14:02
 8/15 A kérdező kommentje:

Mert feltételezhetően az előző peteérésem március 20. környékén volt, most lett egyértelműen pozitív a teszt így már kb. 4-5 hetes lehetek ha jól számolom. Plusz kell hogy a doki vért vegyen és mondjon rá áment, mert már olyan rég óta szeretnénk hogy összejöjjön, hogy igenis biztos megerősítés kell, egy szakembertől!

Köszönöm! Nagyon boldog vagyok! :)

2013. ápr. 18. 14:03
 9/15 anonim ***** válasza:

Annó én is ilyen tesztet csináltam, és nekem is előbb jelent meg a teszt vonal, és csak utána a kontroll csík. Ráadásul nemvárt előtt 3 nappal, délutáni pisiből. Egy hónap múlva lesz két éves a kisfiam:)

Gratulálok!

2013. ápr. 18. 14:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Szép erős pozítiv teszt. Boldog baba várást.
2013. ápr. 18. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!