A hirtelen hőcsökkenés luteális fázisban lehet attól, hogy szinte nem is aludtam éjszaka? Vagy ez egyértelműen csak a közelgő mensi tünete lehet?
Viszonylag korán lefeküdtem aludni, de csak forgolódtam egész éjjel a beszűrődő zajok miatt. Ez a kialvatlanság okozhat hőzuhanást (36.5-ről 36.0-ra), vagy ez annak a jele, hogy meg fog jönni?
Azért írtam ebbe a kategóriába a kérdést, mert babát szeretnék, és már majdnem 2 hete magas volt a hőm ovu után, így nagyon reménykedtem/reménykedek.
Én gyakran éjszaka is dolgozok, soha nem volt 36.8-nál magasabb hőm, éjszakai munka után 36.5C volt a jellemző. A kialvatlanság okozhatja a hő vissza esést. Ezért mondják, hogy legalább 6 óra alvás után kell mérni. Remélem csak ez az oka a vissza esésnek, és a nem várt napján nem jön meg.
7 hetes mami
Szerintem meg inkább magasabbnak kellene lennie, ha egész éjjel "mozogtál"!
Az,hogy magas a hőd ovu után jó, de sajnos nem jelent sokat!
Reménykedjünk!
Ma úgy ébredtem, hogy majd beszakadt a derekam, meg a hasam alja is iszonyatosan görcsöl. Nemrég pedig, amikor elmentem pisilni rózsaszínes színe volt a wc-papírnak, ahogy megtörölköztem :( Úgyhogy sajnos esetemben biztos, hogy a mensi jele volt a hőcsökkenés :(
Köszönöm azért a drukkot, majd a következő holnap talán sikeresebb lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!