Kb.2 nappal a menzi előtt 1,5 cm-es tüsző jelenthet babát?
Figyelt kérdés
Csak a kérdés tisztázása miatt,8 hónapos a kislányunk szoptatom,óvszerrel védekezünk ami férjem szerint nem sérült,nem szeretnénk babát,de ma voltam rákszűrésen és ezt mondta az orvos illetve adott róla leletet.Mikor rákérdeztem,mit jelent ez,azt mondta akár babát is,de tudta,hogy ép menzi előtt.Akinek esetleg baba miatt nyomon követték uh-n a tüszőt,írna tapasztalatot.Nagyon aggódunk.Egyébként fáj a hasam,mint menzi előtt szokott.2013. ápr. 17. 17:32
1/8 anonim válasza:
Ez szerintem csak annyit jelent, hogy a petefészkedben van egy 1,5 cm-es tüsző. Ez érik-érik tovább, majd tüszőrepedéskor kiszabadul a petesejt és majd csak akkor lehet belőle baba.
2/8 A kérdező kommentje:
De érni csak menzi után érhetne nem?Megrepedni meg vagy már 2 hete kellett volna neki nem?
2013. ápr. 17. 18:52
3/8 anonim válasza:
a menzesz utáni kb 14napra ennek a tüszönek 24 milisnek kel lennie hogy megrepedjen. Most a tizedénél is kissebb. Nem értem mért mondta az orvos.már nincs a papiron?
4/8 A kérdező kommentje:
A 1,5 cm az 15 mm,több mint fele a 25 mm-nek.Ennyi van a lapon:jobb oldali petefészekben 16 mm-es domináns tüsző.
Mit jelent ez???
2013. ápr. 17. 21:01
5/8 anonim válasza:
A domináns azt jelenti, hogy egyszerre ugye párhuzamosan több tüsző is érésnek indul, de egyikük nagyobb, érettebb lesz, aza domináns tüsző. Ez kb 4-5 nap alatt éri el a 24 mm-t, úgyhogy menzi idején lesz egy ovulációd. De ha nem akartok most babát, akkor ez miért érdekes.
6/8 anonim válasza:
Bocsi elolvastam, 1,5 milit olvastam..bocsi bocsi....Nem vagyok teljesen normális.
7/8 anonim válasza:
késői peteérésed van, de tuti nem vagy babás
8/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem a védőnéninkkel,Ő is késői peteérésre saccol,illetve egy negatív teszttel kizártuk a méhen kívüli terhességet.Azt mondta,hogy a női szervezet a szoptatás alatt valamilyen szinten (nem 100-%-osan)védekezik a baba ellen és ez keverheti kicsit a dolgokat.Ma délután volt is tojásfehérjés folyásom,meg reggel görcsöltem is,lehet ez volt,bár érdekes,mert fél időbe is tökéletesen éreztem az ovum,szerinte lehetséges,hogy a tünetek megvoltak,de esetleg nem repedt meg a tüsző még.Holnapra várom a menzit,de az lehet,hogy ez ki fogja tolni?
köszönöm a válaszokat!!!
2013. ápr. 18. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!