Ha 2 perc után a Gabriell teszten látok egy iszonyú halvány csíkot, az csíknak számít? Nem lehet, hogy csak a "csík helyét látom"? Mármint, hogy átüt a papíron?
Nem valószínű. Az csík lesz...
Holnap reggel csinálj egy újat, ha biztosat szeretnél.
szerintem is csík az.ha negatív lenen,akkor semmit sem látnál az egy csík mellett.nincs olyan hogy helye.
ha a megadott időn belül jött ki,akkor az bizony +
bocsánat, de nekem nagyon sokszor volt ott a csík "helye" és szinte rögtön látszott, sajnos egyszer sem voltam terhes :( /Gabrielle-t használtam/
Kívánom Neked, hogy babóka legyen a pocidban :)
Gabriellel két ilyen tesztem is volt, aztán 2 nap múlva megjött. Remélem nálad nem így lesz. Hány napja késik?
Szerintem tesztelj újra másfajta teszttel, mert amikor én Clear blueval teszteltem gabriel után, az negatívat mutatott. Sok sikert!
Sziasztok Lányok!
Mindenki válaszát nagyon köszönöm! Hát sajnos elkezdtem barnázni... Így szerintem a tesztnek már nem sok értelme van. Próbáltam egybként a pozitív tesztet lefényképezni, de a képen nem nagyon látszódott a második vonal. :(
Kellemes Hétvégét Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!