Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 perc után a Gabriell...

Ha 2 perc után a Gabriell teszten látok egy iszonyú halvány csíkot, az csíknak számít? Nem lehet, hogy csak a "csík helyét látom"? Mármint, hogy átüt a papíron?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 14:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű. Az csík lesz...

Holnap reggel csinálj egy újat, ha biztosat szeretnél.

2009. szept. 24. 14:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Teljesen fehér lenne, ha negatív lenne? Nem látnám a második csík helyét sem?
2009. szept. 24. 14:43
 3/12 anonim ***** válasza:

szerintem is csík az.ha negatív lenen,akkor semmit sem látnál az egy csík mellett.nincs olyan hogy helye.

ha a megadott időn belül jött ki,akkor az bizony +

2009. szept. 24. 14:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Úristen! De jó lenne! :) Bocsi, de nem tudom elhinni hogy láttam egy második csíkot! :) Köszönöm válaszaitokat, nagyon drágák vagytok!
2009. szept. 24. 14:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
általában, ha látszik, akkor már jelent valamit, az igazi negatív teszten két percen belül még csak azt sem látni, hogy hol van a csík.
2009. szept. 24. 15:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

bocsánat, de nekem nagyon sokszor volt ott a csík "helye" és szinte rögtön látszott, sajnos egyszer sem voltam terhes :( /Gabrielle-t használtam/

Kívánom Neked, hogy babóka legyen a pocidban :)

2009. szept. 24. 15:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
szia nem tudsz rola képet küldeni?
2009. szept. 24. 16:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
:) Pont a Gabriellel jártam így. Szinte csak én láttam a csíkot, férjem mondta, hogy van ott valami, de ez bizony negatív. Elmentünk, vettünk egy másik tesztet reggelre (merthogy ez este volt) ami egyértelműen pozitív lett. De én már aznap este tudtam, hogy kisbabám lesz. :)
2009. szept. 24. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Gabriellel két ilyen tesztem is volt, aztán 2 nap múlva megjött. Remélem nálad nem így lesz. Hány napja késik?

Szerintem tesztelj újra másfajta teszttel, mert amikor én Clear blueval teszteltem gabriel után, az negatívat mutatott. Sok sikert!

2009. szept. 24. 19:12
 10/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Mindenki válaszát nagyon köszönöm! Hát sajnos elkezdtem barnázni... Így szerintem a tesztnek már nem sok értelme van. Próbáltam egybként a pozitív tesztet lefényképezni, de a képen nem nagyon látszódott a második vonal. :(

Kellemes Hétvégét Nektek!

2009. szept. 25. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!