Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Az utolsó menzeszem március 9-én jött meg. Azóta kétszer voltam együtt a párommal, 24-én és 31-én. A ciklus.hu az ovulációmat olyan 20-25-e környékére szokta rakni, ez reális is lehet az eddigi tapasztalataim alapján. A problémám, hogy az e havi menzeszem, aminek a múlt héten (10-e +/- 1-2 nap) kellett volna megjönnie, nem jött meg, és előtte a pms tüneteit sem úgy éreztem, mint szoktam, nem annyira erősen, viszont azóta is fájdogál néha a hasam és olyan, mintha meg akarna jönni, és picit mintha fel is lenne puffadva. Csináltam két tesztet, egyet szombat reggel, egyet pedig hétfő délután, mindkettő negatív lett. De ettől még lehetek terhes? Mert ha a 24-éhez viszonyítok, amikor együttvoltunk a párommal, akkor szerintem már ki kellett volna mutatnia a tesztnek a terhességet. A 31-hez képest talán még nem, de teherbeesés szempontjából ezt nem is tartom valószínűnek, mivel az ovulációm elvileg nem akkor van. Szóval most nem tudom mi van, és nem tudom, mit tegyek. Valakinek van javaslata? Csináljak még egy tesztet vagy menjek el nődokihoz?2013. ápr. 17. 01:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes ha negatív a teszt!Inkább fordulj orvoshoz hogy kiderítse a késés okát az a biztos!Nekem március 12.volt az utolsó vérzés és hétfőn délelőtt már erős 2 csíkosat teszteltem!Fordulj orvoshoz és megnyugtat majd hogy mi a helyzet!
2/5 anonim válasza:
Én várnék egy hetet legalább. Akkor újra tesztelnék. Ha akkor terhességet mutat, ami szerintem nem valószínű, akkor május elején mennék dokihoz, ha nem jön meg. pozitív tesztnél nődoki.
3/5 anonim válasza:
Kedves első! Már mért ne lehetne terhes? Ha később volt peteérése a kérdezőnek akkor még nem biztos, hogy kimutatja a teszt! Kedves kérdező, holnap reggel tesztelj megint 10es tesztel! Ha az is pozi akkor tényleg menj orvoshoz!
4/5 anonim válasza:
Bocsi nem pozit hanem negatívat akartam írni :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, akkor pár nap múlva csinálok még egy tesztet, és akármi lesz az eredménye, elmegyek orvoshoz.
Egyébként még jóval a válaszok elolvasása előtt, vagyis még reggel csináltam egy tesztet, és az is negatív lett. Mondjuk az 25-ös volt, így ma patikában vettem egy érzékenyebbet, hátha az mást mutat majd.
2013. ápr. 17. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!