Mindent megtettem a babáért, vagy tovább kell folytatnom?
Figyelt kérdés
38 éves vagyok, 3 éve próbálkozunk babával. 1 éve járok meddőségi kezelésre a Kaáliba. 9 hónapja próbálkozunk a lombikkal, de 5 stimuláció teljesen sikertelen volt többszörös adag hormon mellett is. Most szeptemberben lett egy nagyobb, két kisebb tüszőm, amiben csak 1 petesejt volt, és ma telefonáltam a laborba, ahol azt mondták egyenlőre nem akar megtermékenyülni, próbáljak holnap érdeklődni. Érzem, hogy nem sikerült, 1 petesejttel nagyon kevés az esély. Tudom sokan vannak, akok az 5-ön túl is próbálkoznak saját erőből, de én úgy érzem nem tudom folytatni. Túl hamar adom fel?2009. szept. 24. 13:02
1/10 anonim válasza:
Ne add fel,előbb-utóbb össze fog jönni!
2/10 anonim válasza:
Nincs hasonló tapasztalatom,de én is csak bíztatni tudlak.Nem szabad feladni,ha szeretnétek babát, a végsőkig küzdeni kell.Elhiszem hogy nehéz,de amikor nem sikerül, ne kudarcként éld meg,hanem mondd azt,hogy semmi baj,megpróbáljuk újra.Másként nem megy.nagyon szorítok!
3/10 anonim válasza:
Nagynéném kislánya Zsófi egy hetes. Nagynéném 40éves, húsz éve próbálkoztak a férjével, és a milliomodik lombik eredménye Zsófi.
Látnád őket, tudnád, hogy megéri:-)
4/10 anonim válasza:
Szia. Ne add fel ! Azt nem tudni mièrt nem reagàlsz a kezelèsekre? Hormonok rendben vannak ? FSH hormon ? Akupunktùra ès az aviva torna segíthetnek . Egy pròbàt megèr .
5/10 anonim válasza:
Szia!
Ha van erőd,akkor ne add fel!A húgoméknak 5 év után sikerült,több műtét és egyéb sok rossz után!Nagyon sokat szenvedtek,de az idén húsvétkor egy gyönyörűszép kislánynak adott életet!:)))
Kitartás,csak biztatni tudlak!:)))Megéri!:)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok bíztatást. Sajnos nem tudni mi a baj. FSH 10, ami még éppen jó, a többi hormon rendben. Amikor nem stimulálnak általában van pém.
2009. szept. 24. 15:00
7/10 anonim válasza:
Aviva torna tényleg segít. Kolléganőméknél 5 évig nem jött a gyerek, ovulációs problémák miatt. Mivel még fiatal, 32 éves a feleség, orvosi kezelések előtt természetes módszerekkel próbálkoztak. Féléves torna hatására beindult a peteérése, és teljesen természetes úton megfogant. Már három hónapos a kicsi fia. :-)
Ne add fel!
8/10 anonim válasza:
Megint èn a 14.52 -es. Ez az èrtèk magas 1-2 között kellene lennie a babàhoz az FSH èrtèknek . Tegnap vàlaszoltam egy lànynak ,olvasd el Te is talàn segít. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
9/10 anonim válasza:
Szia . Az utolsò vagyok . Utàna nèztem az FSH hormon szintnek ès tèvedtem ,összekevertem az TSH èrtèkkel .A 10 körüli FSH èrtèk mèg jò. De azèrt az akupunktùra ès az aviva torna mèg hasznos lehet.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Az Avivát csinálom, igaz csak a könyvből, tanfolyamon nem voltam. Viszont az akupunktúrát megpróbálom.
2009. szept. 25. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!