Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baja a méhemnek ha...

Lehet baja a méhemnek ha nagyon seggre estem és érzem hogy fáj már vagy öt orája a hasam ott?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Háziorvoshoz mindenképpen menj el és ő majd megmondja szükséges e tovább menni. A méhednek nem hiszem, hogy baja lenne, de a gerincnek sem tesz jót a hatalmas popsira esés. Valamint simán meghúzódhatott egy szalag vagy bármi. Ha terhes vagy akkor viszont azonnal ügyelet, még akkor is ah semmid sem fáj!
2013. ápr. 17. 06:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem vagyok terhes csak nem szeretném,hogy bajom legyen

....mert elég nagyot estem a tegnap...

2013. ápr. 17. 07:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem akkor nincs ilyen téren nagy gond, de a háziorvoshoz azért tényleg menj le, mert tényleg lehet komolyabb sérüléseket is így szerezni. Ha úgy érzed csak általánosan fáj akkor is próbálj meg pihenni. (fejfájás, szédülés, bizonytalanság, hányinger, mozgás beszűkülés érzések ha nem tárulnak akkor nincs nagy gond)
2013. ápr. 17. 12:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! :)
2013. ápr. 17. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!