Sajnos a héten volt spontán vetélésem. Mikor űrül ki a szervezetemből a hcg? Meddig fogom érezni a tüneteket? Bár már enyhülnek. A méhemnek mennyi idő kell míg visszaáll a normális méretre?
Azt tudom, hogy várni kell, csak azt akartam kérdezni hogy Mikor űrül ki a szervezetemből a hcg? Meddig fogom érezni a tüneteket? A méhemnek mennyi idő kell míg visszaáll a normális méretre?
8 hetes voltam.
mit értesz spontán vetélés alatt mert egy 8 hetes baba mát nem megy el spontán azt már műteni kell ha valmi gond volt, ilyenkor én úgy tudom hgoy nem üröl ki a méh hanem meg kell hogy nézzék egy rövid alatatásban, hogy mi aa helyzet, amúgy nekem volt spontán vetélésem 5 hetes voltam és egy menstruációval lett vége a várandósságomnak, és csak egy teszt tanúskodott a baba létéről, de a következő hónapban már meg maradt a babó ő most már 19 hónapos gyönyörű kislány.
szerintem dokihoz menj el mndenképpen mert nekem ez a spontán vetélés nagyon gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!