Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy a Mastodynon-tó...

Normális, hogy a Mastodynon-tól ilyen tüneteim vannak?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nagyon hevesen érzem a peteérést. Nagyon szúr és nyom a petefészkeimnél, de mind a kettőnél. Kb 2 hete szedem, 2x30 cseppet.
2013. ápr. 15. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a cicim fájt iszonyatosan, azt hittem sikítok fürdésnél, amikor peteérésem volt. Hát én gyorsan abbahagytam, borzalmas volt.
2013. ápr. 15. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, igen. Homeopátiás gyógyszer, így benne van a pakliban, hogy átmenetileg felerősíti a PMS tüneteket, meg összekavarja a dolgokat. Nem véletlenül ajánlanak 3 hós kúrát. Ha nem csinálja végig az ember, sz.rt sem ér.

Én pl most rekordideig véreztem ebben a hónapban, erős görcsökkel, előtte ilyen nem volt. De már látszik a görbémen a hatás. És ez még csak az 1. hónap vége.

2013. ápr. 16. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!